Yeni Günaydın
Geri

Sydney Sweeney, Giysisiyle Alay Konusu Oldu!

"Bebek bezi giymiş gibi duruyor"
Sydney Sweeney, Giysisiyle Alay Konusu Oldu!
Haberler / Magazin
13 Temmuz 2024 Cumartesi 08:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sydney Sweeney giydiği son kıyafetiyle eleştirilere maruz kaldı. 26 yaşındaki oyuncu Paris'te krem rengi bir kıyafetle görüldü. Kimi eleştirmenler ise kıyafeti için 'bebek bezi giymiş' yorumunu yaptı.

Sydney Sweeney, son giysisiyle alay konusu oldu ve hayranları sanki 'bebek bezi giymiş' gibi yorumlar yaptı.

Perşembe günü, 26 yaşındaki Sydney, Paris'te dolaşırken fotoğraflandı. Euphoria oyuncusu, krem rengi bir kıyafet giydi. Üzerinde çiçek desenli straplez bir korse ve uyumlu bir şort eteği ile birlikte bir omuz çantası taşıdı. Görünümüne biraz renk katmak için açık mavi şeffaf çoraplar ve uyumlu ayakkabılar ekledi. Altına altın çerçeveli güneş gözlükleri ve birkaç halka ve küpe de ekledi.

Akşamın ilerleyen saatlerinde, Sydney, nişanlısı Jonathan Davino ile aynı kıyafetle bir İtalyan restoranına gelirken görüldü, üstüne bol kesimli bir ceket giydiği halde. İki gezisinde de, Immaculate yıldızı sarı saçlarını ön ve arka omuzlarına doğru serbest bıraktı. Ancak, bazı eleştirmenler için kıyafeti doğru oturmadı.

BEBEK BEZİ GİYMİŞ GİBİ DURUYOR

"Bir pop kültürü temalı Reddit forumunda bir kullanıcı, yıldızın fotoğraflarını paylaştı. Yorum bölümünde birçok kişi, oyuncunun görünümüyle ilgili olarak 'Çok çirkin', 'Büyük bebek bezi giymiş gibi duruyor' gibi yorumlar yaptı."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın