Yeni Günaydın
Geri

Oğulcan Engin ve İlayda Alişan Evlilik Yolunda mı?

Gazecilerin sorularını cevaplayan çift, "ne zaman evleniyorsunuz?" sorusundan kaçamadı.
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan Evlilik Yolunda mı?
Haberler / Magazin
12 Temmuz 2024 Cuma 19:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yaz başında ilişkilerini ilan eden genç oyuncu İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, önceki gün katıldıkları bir etkinlikte görüntülendi. Ayaküstü gazecilerin sorularını cevaplayan çift, "ne zaman evleniyorsunuz?" sorusundan kaçamadı. Aşıklar, "İkimizi de utandırmayın. Evliliğe bakış açımız güzel ama bizi utandırmayın." şeklinde konuştu.

Geçen sene başlayan ilişkileriyle sık sık magazin gündemine gelen Oğulcan Engin ile sevgilisi İlayda Alişan, önceki gün katıldıkları bir etkinlikte görüntülendi. Ayaküstü gazeteciler ile sohbet eden ikili, 'evlilik' sorularından kaçamadı.

Geçtiğimiz yaz başından beri birlikte olan İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak olan Melike Şahin konserine el ele gelmişti.

Muhabirlerin “Oğulcan bey hayırlı uğurlu olsun birlikteliğiniz çok yazıldı, konuşuldu. Ne söylemek istersiniz?” sorusuna “Arkadaşlar konsere geç kaldık ama biz İlayda ile zaten arkadaştık ve arkadaşlığımız sevgiye dönüştü” demişti.

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Alişan, geçtiğimiz haftalarda Galataport'ta yapılan bir davete katılmıştı. 28 yaşındaki ünlü isim, evlilik planları ile ilgili soru üzerine ise şöyle konuşmuştu: Arkadaşlar ben bu konuları hiç konuşmuyorum, çünkü ben çok küçüğüm. Çok erken, zaman ne gösterir bilinmez.

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldılar. Gazeteciler ile kısaca sohbet eden çift, Alaçatı tatilinden, "Çok güzel ve keyifli geçiyor. Gidip geliyoruz, yeni sezon öncesinde dinleniyoruz, geziyoruz" diye bahsettiler.

BİZİ UTANDIRMAYIN"

Aşıklar, evlilik soruları karşısında ise şu yanıtı verdi:İkimizi de utandırmayın. Evliliğe bakış açımız güzel ama bizi utandırmayın.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın