Yeni Günaydın
Geri

Celil Nalçakan'dan Ahu Yağtu'ya: 'Seni Şuursuzca Seviyorum'

Nalçakan'ın paylaşımı 'yeni bir aşk mı doğdu?' dedirtti.
Celil Nalçakan'dan Ahu Yağtu'ya: 'Seni Şuursuzca Seviyorum'
Haberler / Magazin
12 Temmuz 2024 Cuma 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçakan yıllarca aynı dizide birlikte rol aldığı Ahu Yağtu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından Yağtu'nun fotoğrafını paylaşarak kutladı. Nalçakan geçtiğimiz aylarda çıkan aşk iddialarını soran gazetecilere, " Bizimki set kardeşliği" demişti. Nalçakan'ın paylaşımı 'yeni bir aşk mı doğdu?' dedirtti.

Kardeşlerim dizisinin Akif'i Celil Nalçakan'dan sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşım geldi. Paylaşımı görenler 'yeni bir aşk mı doğdu?' dedirtti. 

Son dönemlerde eski eşi Cem Yılmaz'la yaşadığı nafaka krizleriyle gündeme gelen Ahu Yağtu uzun bir süredir gönül kapılarını aşka kapatmıştı. Yağtu’nun özel hayatı hakkında şok bir gelişme yaşandı. 

Aynı dizide rol alan iki oyuncu arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. geçtiğimiz Nisan ayında gazetecilerin o iddiları sorması üzerine konuya açıklık getiren Celil Nalçakan, "Hayatımda kimse yok, yalnızım. Bizimki set kardeşliği" demişti. 

Sevilen oyuncu Celil Nalçakan sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerini şaşırtan bir paylaşım geldi. Aynı dizide birlikte rol aldığı Ahu Yağtu'nun fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından romantik sözlerle paylaştı. Görenler o paylaşımı ilan-ı aşk olarak yorumladı. 

Nilipek'in şarkısı olan 'Gözleri Aşka Gülen' şarkısı ile paylaşım yapan Nalçakan fotoğrafın altına, "Seni şuursuzca seviyorum AtuYatu. Bu dünyada, iyi insanların olduğunun ispatısın. İyi ki, daima..." notunu düştü. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın