Yeni Günaydın
Geri

Kim Kardashian Yüzüne Somon Sperm Enjekte Ettirdi!

Ünlü televizyon yıldızları Kim Kardashian ve Jennifer Aniston, somon spermi yüz bakımını denedi.
Kim Kardashian Yüzüne Somon Sperm Enjekte Ettirdi!
Haberler / Magazin
12 Temmuz 2024 Cuma 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü televizyon yıldızları Kim Kardashian ve Jennifer Aniston, somon spermi yüz bakımını denedi. Kardashian, daha genç bir görünüm elde etmek için bu alışılmadık yüz bakımını denediğini açıkladı.

Kim Kardashian, Jennifer Anistonsomon spermi yüz bakımını denediğini açıkladı. Hulu'da 11 Temmuz'da yayımlanan "The Kardashians" programının son bölümünde, 43 yaşındaki televizyon yıldızı, daha genç bir görünüm elde etmek için alışılmadık bir yüz bakımı denediğini söyledi.

YÜZÜNE SOMON SPERMİ ENJEKTE ETTİRDİ
"Yüzüme somon spermi enjekte ettirdim,"
diyerek annesi Kris Jenner'a itiraf etti. Jenner bu açıklamaya oldukça şaşırdı. Kardashian, tedavinin etkilerinden bahsetmedi ancak sadece kendisinin değil, başkalarının da denemek istediği bir yöntem olduğunu belirtti.

Somon spermi yüz bakımları, Kore'de yıllardır popüler. Kolajen üretimini artırmak, hücre yenilenmesini hızlandırmak ve pigmentasyon sorunlarına yardımcı olmak vaadiyle biliniyor.

JENNİFER ANİSTON DA AYNI TEDAVİYİ UYGULAMIŞ
55 yaşındaki Jennifer Aniston da bu tedaviyi denemiş ve 2023'te Wall Street Journal'a verdiği bir röportajda deneyimini paylaşmıştı. "Öncelikle, 'Ciddi misiniz? Somon spermi nasıl elde ediliyor?' dedim," diyen "Friends" yıldızı, tedavinin cildinde belirgin bir değişiklik yaratmadığını belirtti.

Kardashian, görünümü için sık sık sınırları zorluyor. 2022 Met Gala öncesinde üç haftada 16 kilo vermek için sıkı diyetler uygulamakla kalmadı, aynı zamanda her türlü gençleştirici yöntemi denemeye açık olduğunu söyledi.

"Her şeyi denemeye hazırım," dediği 2022'deki bir New York Times röportajında. "Eğer bana her gün dışkı yemem gerektiğini ve bunun beni daha genç göstereceğini söyleseniz, muhtemelen denerdim. Gerçekten denerdim."

Ancak umarız ki yakın gelecekte daha geleneksel bir yüz kremi bulur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın