Yeni Günaydın
Geri

Gökçe Kırgız'dan Serenay Sarıkaya Mert Demir İlişkisine Tepki!

"Yok dudak dudağa görüntülendi falan, geçin bunları..."
Gökçe Kırgız'dan Serenay Sarıkaya Mert Demir İlişkisine Tepki!
Haberler / Magazin
12 Temmuz 2024 Cuma 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tükenmişlik sendromu yaşadığını ifade eden Gökçe Kırgız, hakkında merak edilen birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Başka ünlü bir çift hakkında sorulan soruya ise ateş püsküren şarkıcı, o çift için "PR aşkı" dedi. Sözleriyle yıkıp geçen Kırgız, vücudunda memnun olmadığı ve değiştirmek istediği yerler olduğuna da değindi.

'Kalbime Gömerim O Zaman' şarkısıyla bilinen Gökçe Kırgız Durukan'ın marka haline getirdiği adından haksız kazanç elde ettiğini iddia edilen Gökçe Kırgız Taner, devam eden mahkeme süreci hakkında konuştu. 

Tükenmişlik Sendromu yaşayan şarkıcı, Yılmaz Taner'le iki yıllık evliliği ve Serenay Sarıkaya-Mert Demir aşkı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yıllardır devam eden isim davası ile magazin gündeminden düşmeyen Gökçe Kırgız Taner, modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu.

"Yapımcılarımın tavsiyesiyle yaptım"

Ünlü şarkıcı, isim davasının devam ettiğini belirterek, "Müziğe başladığım ilk dönemde yapımcılarımın tavsiyesiyle isim soyisim değiştirdik, sahne adı gibi kullandık. Bu sevilince mahkemeye başvurup adımı soyadımı değiştirdim. 

"Yıllardır ilk sorulan soru ismim oluyor"

Yıllar sonra bu olay çıktı, karşı taraf patent davası açtı. Şu an onunla uğraşıyoruz. Ben zamanında bir hata yaptım ve bunun bedelini hâlâ ödüyorum. İnsanlar beni görünce nasılsın demeden önce ilk sordukları soru ismim, yoruldum" şeklinde konuştu.

"Kendimi yalnız hissediyorum"

Ünlü hastalığı olarak bilinen Tükenmişlik Sendromu yaşadığını açıklayan Gökçe, "Kendimi tükenmiş hissediyorum; hem aşk hayatımda, hem kariyerimde, hem yaşadığım yeni hayat düzeninde kendimi yalnız hissediyorum" ifadelerini kullandı.

"Direkt mahkemeye giderim"

Yılmaz Taner'le Şubat 2021'de hayatını birleştiren şarkıcı, evliliği hakkında önemli açıklamalar yaptı.Tartıştığımızda 60 dakika kuralımız vardır. O süreçte konuşmayız, köşemize çekilip sakinleşmeye çalışırız ama bir saat sonra o konu konuşulacak ve tatlıya bağlanacak. Eğer iki gün konuşmazsam direkt mahkemeye giderim.

"Sahne için göğüslerimi küçülteceğim!"

Vücudunda değiştirmek istediği yerler olduğunu söyleyen Gökçe Kırgız Taner, "Sahne kıyafetlerini daha güzel giymek, daha güzel taşımak istiyorum. Göğüslerimi küçültmek istiyorum, sahne için bunu yapacağım. Yakın zamanda bunu yapmak istiyorum" dedi.

PR ilişkisi!

Mert Demir ile Serenay Sarıkaya aşkını yorumlayan ünlü isim, çok konuşulan birlikteliğin kesinlikle PR ilişkisi olduğunu iddia etti.

Sahne fiyatlarını katladı!

Gittikleri yerlere basın çağrılır, yoksa basın ara sokakta bilinmeyen bir yerde nasıl bulsun da çeksin? Yok dudak dudağa görüntülendi falan, geçin bunları. Bana geçmedi bu ilişki ve kesinlikle bu ilişkinin kazananı Mert Demir, sahne fiyatlarını katladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın