Yeni Günaydın
Geri

Leman Sam Torunu Taro Emir Tekin'i Övmelere Doyamadı!

Evlilik için yaş sınırı koydu
Leman Sam Torunu Taro Emir Tekin'i Övmelere Doyamadı!
Haberler / Magazin
11 Temmuz 2024 Perşembe 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sadakatsiz dizisinin ardından Yalı Çapkını'ndaki başarılı performansı ve yakışıklılığıyla son dönemin en gözde isimlerinden biri olan Taro Emir Tekin'i anneannesi Leman Sam övmelere doyamadı. Ünlü isim torununa evlilik için yaş sınırı bile koydu.

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Selçuk Dağcı' karakteriyle dikkat çeken Taro Emir Tekin şimdilerde Yalı Çapkını dizisindeki başarısı ile adından söz ettiriyor.

Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu, Leman Sam'ın nu olan Taro Emir Tekin, kendine has cool tarzı ve sempatik tavırlarıyla beğeni topluyor.

TORUNUNU ÖVMEYE DOYAMADI

Geçtiğimiz saatlerde muhabironline tarafından görüntülenen Leman Sam, torunu hakkında konuşurken adeta övmelere doyamadı. "Çok yakışıklılığından bahsedebiliriz mesela, tüm kızlar peşinde" diyen anneanne torununu yere göğe sığdıramadı.

YAŞ ŞARTI GETİRDİ

Muhabirler, "düğününü görmek ister misiniz artık?" diye sorduğunda ise evliliğe sıcak bakmadığını söyleyen anneanne, "erkekler en erken 35, kadınlar en erken 30 yaşında evlenmeli" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın