Yeni Günaydın
Geri

Mert Ramazan Demir'den Yaş İtirafı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici'den yanıt gecikmedi. Derici'nin yaptığı yorum sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Mert Ramazan Demir'den Yaş İtirafı!
Haberler / Magazin
9 Temmuz 2024 Salı 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını dizisinde 'Ferit Korhan' karakteri ile adından söz ettiren Mert Ramazan Demir, 'yaş' itirafıyla gündem oldu. Ünlü şarkıcı İrem Derici'den yanıt gecikmedi. Derici'nin yaptığı yorum sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ekranlara damga vuran Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakteriyle yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 

AFRA SARAÇOĞLU İLE AŞK YAŞIYOR

Dizide başrol paylaştığı Afra Saraçoğlu ile de dolu dizgin bir aşk yaşayan Mert Ramazan Demir, dizinin final yapmasıyla birlikte sevgilisiyle tatilin tadını çıkartıyor. 

İŞ BİRLİĞİ YAPTIĞI MARKANIN SORULARINI CEVAPLADI

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Mert Ramazan Demir son olarak iş birliği yaptığı bir marka ile soru cevap videosu çekti. 

"BİR AN ÖNCE 30 YAŞINA GELMEK İSTİYORUM"

Kendisi hakkında birçok soruya yanıt veren Demir, "Bir an önce 30 yaşına gelmek istiyorum" itirafıyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

İREM DERİCİ'DEN BEKLENMEDİK CEVAP

VİDEONUN ALTINA OLAY YORUM 

Açıklamalarıyla gündemde sık sık adından söz ettiren Derici, Demir'in çok konuşulan açıklamasının olduğu videosunun altına 'b.. var gel' yorumunu yaptı. İrem Derici'nin olay yorumu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın