Yeni Günaydın
Geri

Bodrum'da Aşk: Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Tatilde!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti Bodrum'da yaz sezonunu açtı. Ünlü çiftin geçirdiği aşk dolu anlar ise objektiflere yansıdı.
Bodrum'da Aşk: Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Tatilde!
Haberler / Magazin
9 Temmuz 2024 Salı 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2017 yılında dünyaevine giren ve evliliklerinden Karan ve Kerem isminde iki oğlu olan, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti Bodrum'da yaz sezonunu açtı. Ünlü çiftin geçirdiği aşk dolu anlar ise objektiflere yansıdı.

Sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Popüler çift, 2019'da Karan, 2023'te ikinci oğulları Kerem'in doğumuyla büyük mutluluk yaşamıştı.

Rol aldıkları projelerde ses getiren ve servetleriyle sıkça magazin gündemine gelen ikili, özel hayatlarıyla da merak uyandırıyor.

50 MİLYON TL!

Türkiye'de gösteri dünyasının en çok kazanan çiftlerinden Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Turgutreis'te yeni aldıkları yazlıklarında görüntülenmişti. Ünlü çiftin yeni yuvalarının olduğu bölgede, yazlık fiyatları 30-50 milyon TL arasında değiştiği öğrenilmişti.

SOLUĞU DENİZDE ALDILAR!

Özçivit ve Evcen Bodrum'da yaz sezonunu açtı. Bir süredir yeni evlerine taşınma telaşı ile uğraşan ünlü çift taşınma işlemlerini bitirir bitirmez soluğu denizde aldı. Gündoğan'da bir otelin plajında görüntülenen ünlü çift hem yorgunluk attı hem de adeta aşk tazeledi.

BİR AN OLSUN AYRILMADILAR

Ünlü çift sabahın erken saatlerinde plaja geldi. Baş başa kahvaltı yaptıktan sonra sahile indiler. Şezlonglarına eşyalarını bırakır bırakmaz kendilerini denize attılar. El ele girdikleri denizde bir an olsun ellerini birbirinden ayırmadılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın