Yeni Günaydın
Geri

Yasemin Ilıcalı'nın Yüzündeki Değişim Dikkat Çekti!

"Bu yaşta neden silikon, değişime erken başlamış"
Yasemin Ilıcalı'nın Yüzündeki Değişim Dikkat Çekti!
Haberler / Magazin
8 Temmuz 2024 Pazartesi 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum gününü kutladı. Annesine ikizi kadar benzeyen Ilıcalı'nın yüzündeki değişim takipçilerin dikkatinden kaçmadı. "Bu yaşta neden silikon, değişime erken başlamış" gibi yorumlar yapıldı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile eski eşi Zeynep Yılmaz'in kızları Yasemin Ilıcalı 17 yaşına bastı. Yılmaz'ın paylaştığı fotoğrafta genç kızın değişimi gözlerden kaçmadı.

Anne Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından kızının doğum gününü şu sözlerle kutladı: "Benim güzel kızım. Hayatın bana verdiği en güzel hediyelerden birisin. 

Seni o kadar çok seviyorum ki anne olduğunda anlayacaksın. İyi ki doğdun prensesim… Yüzün hep gülsün, kimse seni üzmesin hep mutlu ol Yaseminim. 7.7.7"

"DEĞİŞİME ERKEN BAŞLAMIŞ"

Paylaşımın altına çok sayıda tebrik yorumu gelirken, Ilıcalı'nın son halini eleştirenler de oldu. Bazı takipçiler Yasemin Ilıcalı'nın yüzündeki değişime ilişkin, "Bu yaşta neden silikon, değişime erken başlamış" gibi yorumlarda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın