Yeni Günaydın
Geri

Bengü'nün 'Ne Mutlu Türküm Diyene' Sözlerine Protesto!

Konseri 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözleriyle bitiren Bengü, iddiaya göre seyircilerin tepkisi ile karşılaştı. Onlarca kişi bir anda sahneye şişe fırlattı.
Bengü'nün 'Ne Mutlu Türküm Diyene' Sözlerine Protesto!
Haberler / Magazin
6 Temmuz 2024 Cumartesi 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı. Konseri ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözleriyle bitiren Bengü, iddiaya göre seyircilerin tepkisi ile karşılaştı. Onlarca kişi bir anda sahneye şişe fırlattı. O görüntüler ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van'da sahneye çıktı.

İzleyenlerine güzel bir gece yaşatan Bengü, konseri ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözleriyle bitirince bir anda ortalığın karıştığı iddia edildi.

PET ŞİŞELER HAVADA UÇUŞTU
İddiaya göre ünlü şarkıcının bu sözlerine sinirlenen onlarca vatandaş, ellerindeki pet şişeleri sahneye fırlatmaya başladılar.

Van konserinden bu görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın