Yeni Günaydın
Geri

Çağla Şikel Leopar Desenli Mayosuyla Gündemde!

Leopar desenli bikinisiyle objektif karşısına geçen Şıkel'e bir bakan bir daha baktı.
Çağla Şikel Leopar Desenli Mayosuyla Gündemde!
Haberler / Magazin
9 Temmuz 2024 Salı 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ekranların sevilen yüzü Çağla Şıkel, hem iş hayatı hem de özel yaşamıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Şıkel, bu kez tatil kareleriyle büyük beğeni topladı. Leopar desenli bikinisiyle objektif karşısına geçen Şıkel'e bir bakan bir daha baktı.

Genç yaşlarda kariyer basamaklarını bir bir çıkan Çağla Şıkel, gerek özel hayatıyla gerekse başarılı iş hayatıyla adından söz ettiriyor. 

ALAÇATI'DA TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARTIYOR

Eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, şimdilerde oğullarıyla Alaçatı'da tatilin keyfini çıkartıyor. 

GENÇLERE TAŞ ÇIKARDI

Her yaptığıyla ilgi odağı olan Çağla Şıkel, fit fiziğiyle yine bu yaza damga vurdu. 45 yaşındaki manken, gençlere adeta taş çıkardı. 

LEOPAR DESENLİ MAYOSUYLA OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla büyük yankı uyandıran Şıkel, son olarak tatil pozlarını peş peşe paylaştı. Leopar desenli mayosuylla objektif karşısına geçen Şıkel'e bir bakan bir daha baktı. 

POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Ünlü güzelin kumsalda verdiği pozlara binlerce beğeni ve yorum yağdı. Hem güneşin hem de serin suların tadını doyasıya çıkarak Çağla Şıkel'in görüntüsüne hayranları da kayıtsız kalamadı. 

"BİR DENİZ KIZI GÖRDÜM SANKİ"

Şıkel'in peş peşe yaptığı paylaşımlarına; "Bir deniz kızı gördüm sanki", "O bir ceylan", "Çok güzelsin", "Senin enerjinden istiyorum", "Kendini bulmak ne güzel", "Bu ne tatlılık" gibi yorumlar geldi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın