Yeni Günaydın
Geri

Yeşilçam'ın Efsanesi Kadir İnanır Yeniden Yoğun Bakımda!

İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.
Yeşilçam'ın Efsanesi Kadir İnanır Yeniden Yoğun Bakımda!
Haberler / Magazin
10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır geçtiğimiz aylarda beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve günlerce yoğun bakımda kalmıştı. Şimdilerde entübe edildiği söylenen Kadir İnanır'ın yeniden yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Yeşilçam'ın efsanesi Kadir İnanır, mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. Hastalığı stabil ilerleyen usta oyuncunun bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.

SON DURUMUNU ANLATTI
Son olarak entübe edildiği öne sürülen Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi. Kural Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a usta oyuncunun son durumunu anlattı.

'YOĞUN BAKIMDA 3. GÜNDEYİZ'

Kural; “Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın