Yeni Günaydın
Geri

Sharon Stone, Tuvalette Kaza Geçirdi!

Ödül töreni için Bodrum'a gelen Sharon Stone, kaldığı otelin tuvaletinde yüzünü mermere çarparak gözünü morarttı.
Sharon Stone, Tuvalette Kaza Geçirdi!
Haberler / Magazin
2 Ağustos 2024 Cuma 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödül töreni için Bodrum'a gelen Sharon Stone, kaldığı otelin tuvaletinde yüzünü mermere çarparak gözünü morarttı. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından video yayımlayarak açıklama yaptı.

Altın Küre’nin ilk defa vereceği “Global İkon Ödülü”nü almak üzere Türkiye’ye gelen Sharon Stone sevenlerini korkuttu. Dün, İstanbul'dan Bodrum'a geçen Stone, kaldığı otelin tuvaletinde yüzünü mermere çarparak gözünü morarttı. 

Gözü mosmor halde görülen Stone, daha sonra konu ile ilgili bir açıklama yayınlayarak korkulacak bir durum olmadığını, kaldığı otellerde sık sık yaşadığı bir kaza olduğunu söyledi.

"YÜZÜMÜ MERMERE ÇARPTIM"

Stone, yaşadıklarını yayımladığı video ile anlattı:

"Nasıl siyah bir göze sahip olduğumla ilgili endişeleriniz olduğunu biliyorum, açıklayayım. Birçok ülkede, birçok otelde bulundum ve birinde bir gece yarısı tuvaletimi yapmak için uyandım, nerede olduğumu bilmiyordum ve yüzümü mermere çarptım. Hayır, kimse bana bir şey yapmadı. Ve evet, ben iyiyim! Harika zaman geçiriyorum. Tatilimde de çok iyi ağırlanıyorum. Ve evet, (morarmış gözünü göstererek) daha iyiye gidiyor. Siz asıl mermeri görecektiniz! Beni önemsediğiniz için teşekkür ederim."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın