Yeni Günaydın
Geri

Zendaya Sokak Tarzıyla Dikkat Çekti!

Atletinin içine hiçbir şey giymedi
Zendaya Sokak Tarzıyla Dikkat Çekti!
Haberler / Magazin
2 Ağustos 2024 Cuma 02:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, bir aşk üçgeninin anlatıldığı Challengers filmiyle uzun süre gündemde kalmıştı. Başarılı oyunculuğu ve iddialı tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü isim şimdi de sokak tarzıyla gündem oldu. Zendaya ilginç eteği ve beyaz atletiyle görüntülendi.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Euphoria dizisindeki rolüyle tanınıyor. Başarılı oyuncu son dönemde bir aşk üçgeninin konu edinildiği Challengers filmiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sosyal medyadaki her paylaşımı, her giydiği ve adeta her adımı olay olan ünlü isim şimdi de sokak tarzıyla dikkat çekti.

Paris'teki geceliği 2 bin dolar olan gösterişli bir otelden çıktığı görülen ünlü isim adeta bakana bir daha baktırdı. 27 yaşındaki oyuncu dar, beyaz bir alet giydi ancak altına sütyen giymeyi tercih etmedi.

Kombinini yeşil renklerindeki ilginç eteğiyle tamamlayan Zendaya beyaz ayakkabıları ve gold takılarıyla hiç beğenilmedi.

YORUM YAĞDI
Ünlü isme sosyal medyada; 'hiç hoş görünmüyor', 'giyinmeyi bilmiyorlar' gibi yorumlar yapıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın