Yeni Günaydın
Geri

Sinem Kobal Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

Kobal, 7 yıl sonra Her Şeyin Başı Merkür filmi ile ekrana dönüyor. Kobal, kulisten pozunu "Elif yükleniyor" diyerek paylaştı.
Sinem Kobal Hayranlarına Müjdeyi Verdi!
Haberler / Magazin
1 Ağustos 2024 Perşembe 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, 7 yıl sonra Her Şeyin Başı Merkür filmi ile ekrana dönüyor. Kobal, kulisten pozunu "Elif yükleniyor" diyerek paylaştı.

Sinem Kobal,2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturmuş ve bu evliliğnden, Lalin ile Leyla adında iki kızıyla vakit geçirmek için Kobal setlere 7 yıllık bir ara vermişti. Kobal, yayımladığı son sosyal medya paylaşımıyla tekrardan ekranlara döneceğini müjdesini sevenlerine verdi.

Kuliste hazırlanırken çektiği fotoğrafı yayımlayan Sinem Kobal, yeni rolünden bahsederek; "Elif yükleniyor" ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki oyuncu, en son 2017'de 'Yüz Yüze' dizisinde rol almıştı. Kobal şimdide 'Her Şeyin Başı Merkür' adlı filmle sevenleriyle buluşacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın