Yeni Günaydın
Geri

Efe Önbilgin’den Deniz Akkaya ile İlgili Suçlama!

Mayolu paylaşım hatırlatması
Efe Önbilgin’den Deniz Akkaya ile İlgili Suçlama!
Haberler / Magazin
30 Temmuz 2024 Salı 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Annesi Deniz Akkaya ile yaşadığı gerilim sonrası Sosyal Hizmetler’de kalan kızı A.’yı teslim alan Efe Önbilgin’in ifadesine ulaşıldı.

Manken Deniz Akkaya, Efe Önbilgin'le ilişkisinden dünyaya gelen kızı A.Ö.'nün saldırısına uğradığını sosyal medyada paylaşmıştı.

A.Ö. annesiyle yaşadığı olaylar sonrasında Sosyal Hizmetler'de kalmaya başlamıştı. Baba Efe Önbilgin ise velayetin kendisine verilmesi için dava açmıştı.

Mahkeme bir süredir Sosyal Hizmetler'de kalan A.Ö.'nün babasıyla kalmak istediğini ve eğitimine babasının yanında devam etmek istediğini göz önünde bulundurarak Önbilgin'e teslim edilmesine karar vermişti. Önbilgin, kararın ardından kızını teslim almıştı.

Önbilgin'in 7 Haziran'da Sosyal Hizmetler'de yapılan görüşmedeki ifadeleri ortaya çıktı. Deniz Akkaya ile aralarında protokol şartlar dahilinde kızını 4 yaşına kadar gördüğünü ancak sonrasında kendisine gösterilmediğini belirtti. Akkaya'ya iki araba, kızına da ziynet eşyaları aldığını ancak Akkaya'nın bunları sattığını anlattı. Önbilgin zaman içerisinde taleplerin artmasından rahatsızlık duyduğu gerekçesiyle yurt dışına taşındığını, kızı ile 2020'ye kadar görüşemediklerini ifade etti.

Haberglobal'in haberine göre; Önbilgin, 2020'de Akkaya'nın "Yoruldum" diyerek A.'yı yanına almasını istediğini ve kızının Londra'ya yanına geldiğini, 1 ay kendisiyle kaldığını söyledi. Önbilgin, o zamandan beri Akkaya'nın taleplerinin devam ettiğini ileri sürdü.

Baba Önbilgin'e nafaka ödeyip ödemediği sorulduğunda ise Deniz Akkaya'nın Ayşe'nin mayolu fotoğraflarını paylaşmasıyla aralarındaki protokolü bozduğunu ve nafaka ödemediğini belirtti. Önbilgin bu görüşmede ayrıca daha önceden kızının velayetini almak için açtığı davada Akkaya'nın ödenmemiş nafakaları ödediği taktirde kızının velayetini verebileceğini söylediğini ancak kızının pazarlık konusu olmasını istemediği için bu teklifi reddettiğini anlattı.

'Bağımlı değilim'

Önbilgin, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddialarıyla ilgili de konuştu. Önbilgin haftada bir gün alkol aldığını, bu durumun bağımlılık olmadığını ve uyuşturucu madde kullanmadığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın