Yeni Günaydın
Geri

Simge'den Olay Mauro Icardi Sözleri!

"İleride neyin ne olacağı hiç belli olmaz."
Simge'den Olay Mauro Icardi Sözleri!
Haberler / Magazin
29 Temmuz 2024 Pazartesi 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ayrılık haberleriyle gündemde olan Mauro Icardi ile Wanda Nara çiftine dair Simge Sağın öyle bir ifade kullandı ki sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı." ifadelerini kullanmıştı. Ayrılık haberleriyle gündemde olan çifte dair Simge Sağın öyle bir ifade kullandı ki sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye eşi Wanda Nara tarafından boşanma davası açıldığı iddiaları günlerdir gündemde.

Wanda Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" dedi Icardi mutsuz halleriyle dikkat çekti.

Wanda Nara, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazlasını denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" demişti.

Bu ayrılık haberleri gündemdeyken "Aşkın Olayım" şarkısı sayesinde Icardi ile bir arkadaşlığı olan Simge'den imalı paylaşımlar gelmişti.

"MUTLU OLMALARINI İSTİYORUM"

Simge şimdi de boşanma haberleri sorulunca bomba ifadeler kullandı. "Icardi ile bizi müzik bağladı, hâlâ aynı şey geçerli. Konuyla hiçbir alakam yok" diyen Simge şunları söyledi:

"İLERİDE NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ"

"Onların mutlu olmalarını istiyorum. İleride neyin ne olacağı hiç belli olmaz."

"Büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum ama yanlış anlaşılmasın bu konuyla ilgili fikrim belli..."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın