Yeni Günaydın
Geri

Ceyda Düvenci'nin Mayolu Paylaşımına Beğeni Yağdı!

Tatilden karelerini peş peşe paylaşan ünlü ismin mayolu pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.
Ceyda Düvenci'nin Mayolu Paylaşımına Beğeni Yağdı!
Haberler / Magazin
27 Temmuz 2024 Cumartesi 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde hem özel hayatı hem de verdiği kilolar ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci şimdilerde sezonunun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Tatilden karelerini peş peşe paylaşan ünlü ismin mayolu pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre magazin manşetlerinde yer aldı.

İHANET İDDİASI GÜNDEMDEYDİ

Ünlü çiftin boşanmasının ardından ihanet iddiaları gündeme gelmiş Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti.

Boşanmanın ardından aşka küsmeyen Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'ın ardından gönlünü ünlü radyocu Güçlü Mete'ye kaptırmıştı. Şimdilerde yeni aşkıyla el ele görüntü vermekten çekinmeyen Ceyda Düvenci sezonun yorgunluğunu atabilmek için tatile çıktı.

1.5 ayda 6 kilo verdiği bilinen Ceyda Düvenci mayolu karelerini peş peşe paylaştı. Ünlü ismin ay çiçeği emojisi ile paylaştığı pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

YORUM YAĞDI

Ceyda Düvenci'ye 'aşk yaradı', 'aşkın bir insanı daha da ışıl ışıl yapması', 'sevilen her kadın güzelleşir' gibi yorumlar yapıldı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın