Yeni Günaydın
Geri

Aşkım Kapışmak'ın Cinsel Hayat Önerileri Gündem Oldu!

Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.
Aşkım Kapışmak'ın Cinsel Hayat Önerileri Gündem Oldu!
Haberler / Magazin
27 Temmuz 2024 Cumartesi 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Şimdilerde açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü isim Buket Aydın'ın YouTube programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.

Davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak Ankara merkezli kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmıştı. Hakkındaki suçlamaları reddeden ünlü isim adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Aşkım Kapışmak şimdi de açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Buket Aydın'ın YouTube kanalına konuk olan ünlü isim cinsel hayat ve evlilik önerileriyle dikkat çekti.

'CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİNİZDE...'
Aşkım Kapışmak 'iki insan cinsel ilişkiye girdiğinde aynı nöronlar birbirlerinin içindeki her şeyi kopyalıyorlar aslında. Kadın erkeğin ya da erkek de kadının aynı zamanda travmalarını da kopyalayabiliyor. Buna dikkat etmek lazım.' dedi.

Kapışmak sözlerine şöyle devam etti; 'Böyle ilişkilerden sonra kafanız karışır bir değersiz bir yalnız hissedersiniz kafa sürekli orada kalır. Bunun sebebi budur'

Ünlü isim ayrıca 'çağın en büyük problemi açıkçası karşı cinsle olan ilişki değil herkesin kendisiyle arası bozuk' diyerek evlilik önerisiyle şaşırttı.

EVLİLİK İÇİN YAŞ ŞARTI VERDİ
Aşkım Kapışmak 'zaten bu topraklarda 40'tan önce evlenmeyin onu da söyleyeyim size çok sağlıklı değil' diyerek evlilik için yaş sınırı da getirdi. Ünlü ismin bu sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın