Yeni Günaydın
Geri

Jennifer Lopez ve Ben Affleck Çiftinden Üzen Haber!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin, sevenlerini kahreden haberi, yayılmaya devam ediyor. İşte çiftin yaptığı o açıklama...
Jennifer Lopez ve Ben Affleck Çiftinden Üzen Haber!
Haberler / Magazin
2 Ağustos 2024 Cuma 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hollywood ünlü çiftinden üzen haber geldi. Uzun zamandır hayranlarının gözünden kaçmayan detayların gerçek olduğu ortaya çıktı. Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin, sevenlerini kahreden haberi, yayılmaya devam ediyor. İşte çiftin yaptığı o açıklama...

Hollywood yıldızları Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in boşanacağı iddia ediliyor. Son uzlaşma girişimi başarısız olunca boşanma süreci hızlandı. Çift haftalardır birlikte görülmüyor. Affleck, Lopez'in doğum günü partisine katılmadı ve 23 milyon poundluk yeni ev aldı. Ortak evlerini satışa çıkarmaları ve Lopez'in turnesini iptal etmesi, evliliklerindeki sorunlara işaret ediyor.

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in, haftalardır süren ayrılık söylentilerinin ardından ' boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE EVLENMİŞLERDİ

Hollywood'un ünlü çifti, ilk nişanlanmalarından 20 yıl sonra, iki yıl önce Batman aktörü Affleck'in Georgia eyaletindeki 7 milyon pound değerindeki malikânesinde görkemli bir törenle evlenmişti.

BOŞANMA BELGELERİ HAZIR!

Çiftin 'son bir uzlaşma girişiminin' başarısız olmasının ardından boşanma sürecini hızlandırdıkları belirtiliyor. Kaynaklar, boşanma belgelerinin 'hazır olduğunu ancak henüz teslim edilmediğini' söylüyor.

Çift haftalardır birlikte görülmedi ve Ben, Jennifer'ın 55. yaş günü için düzenlenen Bridgerton temalı partisine bile katılmadı. Evliliklerinin tehlikede olduğu söylentileri arasında, 51 yaşındaki aktör Ben, Los Angeles'ta 2,500 mil uzakta elinde kahvesiyle görüntülendi.

YENİ 'BEKAR EVİ' SATIN ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

'Gone Girl' yıldızı Ben'in, Jennifer'ın 55. yaş gününde, 24 Temmuz'da Los Angeles'ta 23 milyon pound değerinde yeni bir 'bekâr evi' satın aldığı ortaya çıktı. Mülk, beş yatak odası, altı banyo, misafir odaları ve bir medya odasına sahip.

Bu gelişme, çiftin Beverly Hills'teki ortak malikanelerini 68 milyon dolara satışa çıkarmalarından sadece birkaç hafta sonra geldi.

ABD YAZ TURNESİNİ İPTAL ETTİ

Aylardır evliliklerinin sorunlu olduğuna dair işaretler vardı. Mayıs ayında J-Lo, başlamasına haftalar kala ABD yaz turnesini iptal etti ve hayranlarına 'çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla vakit geçirmek için ara verdiğini' söyledi.

Kısa süre sonra Ben, eski eşi aktris Jennifer Garner ile Santa Monica'da 12 yaşındaki oğulları Samuel'i basketbol antrenmanına götürürken görüntülendi.

SAHNELENMİŞ GÖRÜNEN ÖPÜCÜK DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Ertesi gün J-Lo, Samuel'in şehirdeki bir maçını izlemeye geldi ve Ben ile hayranların kameralar için sahnelendiğinden şüphelendiği rahatsız görünen bir öpücük paylaştı."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın