Yeni Günaydın
Geri

Hande Erçel'den Cesur Tatil Pozu!

Erçel, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti.
Hande Erçel'den Cesur Tatil Pozu!
Haberler / Magazin
2 Ağustos 2024 Cuma 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başarılı kariyerinin yanında son zamanlarda iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündem olan oyuncu Hande Erçel, sevgilisiyle tatil rotaları oluşturmaya devam ediyor.Son olarak Instagram hesabından bikinili pozunu paylaşan Erçel, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Yayınlandığı döneme damga vuran Güneşin Kızları diziisnde hayat verdiği 'Selin' karakteriyle yldızı parlayan Hande Erçel, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dilelrden düşmüyor. 

Özel hayatıyla sık sık gündem olan Hande Erçel, son dönemlerde özellikle Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin manşetlerinde yer aldı. Zaman zaman birlikte çekilen karelerini takipçileriyle paylaşan ünlü çift, tatile çıktı.

Hande Erçel, sevgilisiyle tatil rotaları oluşturmaya devam ediyor. 

YAT POZU GELMİŞTİ

Geçtiğimiz gün Mikonas'ta olan Hande Erçel'den yat pozu gelmişti. Mavi elbisesiyle denize açılan ünlü isim görenleri büyüledi. Pozuna "Mykomiyy" notunu düşen Hande Erçel'in ardından Hakan Sabancı da bir paylaşımda bulunmuştu.

Hakan Sabancı, sevgilisiyle yeni pozunu paylaşmıştı. 

BİKİNİLİ POZUNU PAYLAŞTI

Son oalrak çıktıkları tatilden bikinili pozunu paylaşan Erçel, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikakt çekti. Hem denizin hem de güneşin doyasıya tadını çıkaran Erçel'e bir bakan bir daha baktı. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın