Yeni Günaydın
Geri

İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak Arasında 'Kira' Krizi!

Dilan Çıtak'ın babası ile arasındaki anlaşmazlığın sebebi ortaya çıktı.
İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak Arasında 'Kira' Krizi!
Haberler / Magazin
13 Temmuz 2024 Cumartesi 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son günlerde 90'lı yıllarda Işıl Çıtak'la yaşadığı kısa süreli beraberliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak ile arasındaki kriz ile gündemde olan İbrahim Tatlıses önceki gün kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Hastaneye gitmeyen Dilan Çıtak'ın babası ile arasındaki anlaşmazlığın sebebi ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses'in 90'lı yıllarda Işıl Çıtak'la yaşadığı kısa süreli birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde isim vermeden yaptığı "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli" açıklaması ile gündeme gelmiş, bu isimsiz kimsenin İbrahim Tatlıses olduğu düşünülmüştü.

Dilan Çıtak, yaptığı paylaşımı kısa süre içerisinde silse de ortalık çoktan karıştı ve Çıtak'ın kardeşi İdo Tatlıses Çıtak'ı takipten çıktı.

HASTANEDE BİR TEK O YOKTU
Tüm bu yaşananların ardından İbrahim Tatlıses önceki gün kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Tatlıses'in ameliyatı sırasında tüm çocukları hastane kapısında beklerken aralarında bir tek Dilan Çıtak yoktu.

'KİRA' KRİZİ
İbrahim Tatlıses'in kızı ile arasındaki krizin sebebi ortaya çıktı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses’in kendisine oturması için izin verdiği Bodrum’daki yazlıkta kalıyordu. Tatlıses’in yardımcısı, kendisini arayıp “Kira ödeyeceksiniz ya da evden çıkacaksınız” dedi.

Bu duruma çok sinirlenen Dilan Çıtak soluğu babasının evinde aldı. Evde büyük bir tartışma koptu. Hatta Tatlıses polisten yardım istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın