Yeni Günaydın
Geri

Gökhan Çıra'nın Kızı Hakkında Karar Verildi!

Gökhan Çıra ifadeye çağırıldı ve mahkeme çocuk için kararını verdi. Ciğerci ve Çıra'nın kızları için bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.
Gökhan Çıra'nın Kızı Hakkında Karar Verildi!
Haberler / Magazin
24 Ağustos 2024 Cumartesi 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmasına ilişkin bakanlık harekete geçmiş ve haklarında soruşturma başlatılmıştı. Ciğerci’nin sosyal medya hesabından Gökhan Çıra ve kızının fotoğrafını paylaşması ise büyük bir tartışma yarattı. Gökhan Çıra ifadeye çağırıldı ve mahkeme çocuk için kararını verdi. Ciğerci ve Çıra'nın kızları için bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.

Selin Ciğerci eski futbolcu Gökhan Çıra ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmuştu. Çiftin ayrılmasının ardından, Selin Ciğerci'nin sosyal medya hesaplarından Gökhan Çıra ve kızının fotoğraflarını paylaşması, büyük bir tartışma yaratırken son paylaşım tepki çekti.

DEVLET YURDUNA YERLEŞTİRİLSİN' TALEBİ
Baba-kızın yataktaki bir karesinin ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesi talep edildi.

İfadeye çağırılan Gökhan Çıra ve kızı hakkında karar verildi. Bakanlığın talebi reddedildi. Çıra ve Ciğerci'nin bebeğinin ailede kalmasına karar verildi.

BAKANLIKTAN DA AÇIKLAMA GECİKMEDİ
Tüm bu yaşananların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan da açıklama geldi. Bakanlık resmi X hesabından açıklama yayınladı:

"Son günlerde sık sık gündeme gelen “Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın Türkiye’de evlat edindiğine” dair haber ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Daha önce de açıkladığımız üzere söz konusu kişilere yönelik Bakanlığımız tarafından yapılmış herhangi bir evlat edindirme işlemi kesinlikle söz konusu değildir. İddialar tamamen gerçek dışıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın