Yeni Günaydın
Geri

Esra Ezmeci’ye Gelen İlginç Yardım Talebi!

"Eşim İlişki Sırasında Fenerbahçe Diye Bağırıyor"
Esra Ezmeci’ye Gelen İlginç Yardım Talebi!
Haberler / Magazin
24 Ağustos 2024 Cumartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Esra Ezmeci'nin programına bağlanan bir kadın, kocasının cinsel ilişki sırasında "Şampiyon Fenerbahçe" diye bağırdığını ve bu durumun kendisinin konsantrasyonunu bozduğunu ifade ederek yardım istedi.

Esra Ezmeci'nin sunduğu Yeni Baştan programında ilginç bir an yaşandı. İlişki sırasında 'Şampiyon Fenerbahçe' diye bağıran bir adamın eşi canlı yayında yardım istedi.

Programa katılan kadın ilk olarak Uzman Psikolog Esma Ezmeci'yi ardından da tüm izleyenleri şaşırttı. 

Evli ve bir çocuğu olduğunu belirten kadın mutlu olduğunu ancak cinsel ilişki sırasında bir problem yaşadığını belirtti.

"SÖYLEDİM AMA VAZGEÇMEDİ"

"5 yıllık evliyim. Mutluyum bir tane de çocuğum var. Nasıl söylesem bilemiyorum çok da utanıyorum. Eşimle cinsellik sırasında bir problemim var, bir türlü aşamıyorum. Kocam tam cinsellik sırasından 'Şampiyon Fenerbahçe' diye bağırıyor, sloganlar atıyor. Benim tüm konsantrasyonum bozuluyor. O dakikadan sonra toparlayamıyorum. Sonrasında da devam etmem için zorluyor. Kaç defa söylediysem de vazgeçmedi. Bu adam neden böyle yapıyor hiç bilmiyorum. Ne yapmalıyım Esra Hanım?"

"YERİNE BAŞKA BİR ŞEY KOYABİLİRSİNİZ"

"Bazı erkeklerde takıntısal bir durum olabilir. Ya da o sözü söylerse iyi geçeceğini de düşünebilir. Başka bir takıntısı da olabilir. Bunların hepsine obsesyon diyoruz. O obsesyonu rahatlatmak için bu sözü söylüyor olabilir. Bir şeyi değiştirmenin en iyi yolu o şeyin yerine yeni bir şey koymaktır."

"Sizin eşiniz eğer bunu söylüyorsa yerine başka bir şey koymasını rica edebilirsiniz. Ama ilişkiniz bu kadar iyiyse adam da desin Şampiyon Fenerbahçe diye. Ona yapacak bir şey yok. Değiştirmek istiyorsanız da yerine başka bir şey koyabilirsiniz."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın