Yeni Günaydın
Geri

Nilüfer'in Kızı Ayşe Nazlı Sessizliğini Bozdu!

"Şaşkınlık içinde izliyoruz"
Nilüfer'in Kızı Ayşe Nazlı Sessizliğini Bozdu!
Haberler / Magazin
23 Ağustos 2024 Cuma 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski haber spikeri Reha Muhtar'ın entübe edilmesi sonrası Deniz Uğur, şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı'nın oğlu Poyraz'ı kaçırdığını iddia etmişti. Ayşe Nazlı sessizliğini bozdu.

İstanbul Sarıyer'deki evinde düşüp bilincini kaybeden eski haber spikeri Reha Muhtar, hastanede entübe edilmişti. Babasıyla kalan 15 yaşındaki Poyraz'a ulaşamayan anne Deniz Uğur, oğlunu şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun alıkoyduğunu ileri sürmüştü.

Poyraz da bir video paylaşıp annesinin yanına dönmek istemediğini, kaçırılmadığını ve babasının evinde mutlu olduğunu açıklamıştı.

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar

Deniz Uğur dün mahkemenin oğlunun kendisine teslim edilmesine dair karar çıkardığını belirtip Poyraz'ın tek başına o evde kalamayacağını söyledi.

"ŞAŞKINLIK İÇİNDE İZLİYORUZ"

Yaşananların ardından Ayşe Nazlı Yumlu Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Günlerdir yazılanları ve söylenenleri Poyraz ile şaşkınlık içinde izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz, zaten evinde olduğu açıkça belli."

"Poyraz doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor, bu durum hep böyle kalacak. O da benim kardeşim ve ailem, kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız."

"Ben daha 1 yaşındayken Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür."

"Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen."

"15 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkuları ve endişeleri anlamak yerine, iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın