Yeni Günaydın
Geri

Cansu Dere'den Aşk Hayatına Dair Net Cevap!

"Kadın haklı beyler"
Cansu Dere'den Aşk Hayatına Dair Net Cevap!
Haberler / Magazin
22 Ağustos 2024 Perşembe 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak Sadakatsiz dizisiyle adından söz ettiren Cansu Dere, bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülendi. Cansu Dere özel hayatına dair soruya verdiği yanıtla yine adından söz ettirdi.

Yer aldığı projelerin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü oyuncu Cansu Dere sık sık özel hayatıyla merak konusu oluyor.

Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamaya çalışan Cansu Dere son olarak Sadakatsiz dizisinde rol aldı. Bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen Cansu Dere, gazetecilerin sorularını yanıtlandırdı.

Gazetecilerden birinin 'Neden yalnızlığı tercih ediyorsunuz?' sorusu üzerine Cansu Dere kendini tutamadı.

Cansu Dere, "Manasız bir şeyin içinde olmam sizleri daha çok üzebilirdi. Böylesi daha doğru olabilir. İnsanın kendi mutlu olması başka bir şey! Tabii ki de yol arkadaşı olursa ne güzel, ama hiçbir şeye mecburiyeti yoktur insanın" dedi.

Muhabirlerin 'Sizi etkilemenin bir yolu var mı?' sorusuna ise Dere, "Bilmiyorum, ama zekâ hepimiz için önemlidir" diye konuştu.

Cansu Dere'nin sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bu sözleri duyanlar "Yürü be Cansu aynı ben", "Gururlu bir yalnızlık", "Kadın kendini koruma yolunu bulmuş", "Kadın haklı beyler" yorumlarında bulundu.

YENİ SEZONDA EKRANDA OLACAK MI?

Projeleri değerlendirme aşamasında olduğunu da sözlerine ekleyen Dere, "Şu an imza attığım bir proje yok. Belki de beni çok ilginç bir projede göreceksiniz. Senaryoya çok önem veriyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın