Yeni Günaydın
Geri

Ünlü Türkücü Seher Dilovan'dan Üzen Haber!

Gözyaşları içinde dua istedi
Ünlü Türkücü Seher Dilovan'dan Üzen Haber!
Haberler / Magazin
24 Ağustos 2024 Cumartesi 02:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk halk müziğinin sevilen sesi Seher Dilovan hayatında radikal bir değişikliğe gitmiş ve her şeyi geride bırakıp ülkeyi terk etmişti. Şimdilerde İsviçre'de doğa ile iç içe bir yaşam süren ünlü türkücü sevenlerinden dua istedi. Gözyaşları içinde ameliyat olacağını açıklayan Dilovan'ın bu hali herkesi üzdü.

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan hayatında radikal bir değişikliğe imza atmış ve kariyerini geride bırakarak İsviçre'ye yerleşmişti.

Uzun süredir müzik piyasasından elini eteğini çeken Seher Dilovan, ailesi ile yerleştiği Cenevre'de köy hayatı yaşıyor. Doğa ile iç içe bir yaşam süren ünlü türkücü Cenevre'deki hayatından sık sık paylaşımlar yapıyor.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Ünlü türkücü Seher Dilovan şimdi de hayranları üzen bir haberle gündeme geldi. Dilovan gözyaşları içinde ameliyat olacağını söyleyip sevenlerinden dua istedi.

'YİNE AMELİYAT OLACAĞIM'

Ünlü türkücü; 'Yine bir ameliyat olmam gerekecek. Dedim acaba Türkiye’de mi olsam ameliyatı? Ağustosun geçmesini bekliyorum Eylül gibi ameliyat olacağım. O yüzden dualarınıza ihtiyacım var. Yanlış anlaşılmak istemiyorum, korkunç bir durum yok. Ama kendimce telaş yapıyorum.' ifadelerini kullandı


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın