Yeni Günaydın
Geri

Eda Ece'nin Kızı Mina İpek ile Yeni Fotoğrafı: Pembe Çocuk!

Ece paylaştığı fotoğrafın üstüne esprili bir dille "Resmen pembe çocuk doğurdum" dedi.
Eda Ece'nin Kızı Mina İpek ile Yeni Fotoğrafı: Pembe Çocuk!
Haberler / Magazin
24 Ağustos 2024 Cumartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rol aldığı Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız Argun' karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece, geçtiğimiz yıl basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine girmişti. Çiftten mutlu evliliğin ardından bir de bebek müjdesi gelmişti. Geçtiğimiz aylarda anne olan yaşayan Ece, sosyal medya hesabından kızıyla yeni bir kare paylaştı. Ece paylaştığı fotoğrafın üstüne esprili bir dille "Resmen pembe çocuk doğurdum" dedi.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. 

ANNELİK HEYECANINI YAŞIYOR

Mutlu evliliklerini sürdüren çifften düğünden kısa bir süre son hamilelik müjdesi gelmişti. Eda Ece, aylar önce minik kızını kucağına aldı. İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Ece, sosyal medya hesabından kızı ile fotoğraflarını sık olmasada hayranları ile paylaşıyor. 

O İDDİALARA SESSİZ KALMAMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz ay Eda Ece ile eşi Buğrahan Tuncer'in sosyal medya üzerinden birbirlerini takipten çıktıkları ve ayrılık kararı aldıkları öne sürülmüştü. Ece'den o iddialara cevap erken gelmiş ve açıklamasında, "Buğra, Instagram'ı kapatalı 1 ay oldu. Bunun boşanmakla ne ilgisi var. 3 aylık bebeğimiz var. Yaptıkları ayıp ve günah. Mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. İddiayı çıkaranları Allah'a havale ediyorum" ifadelerine yer vermişti.

YENİ PAYLAŞIM GELDİ

Şimdilerde ekranlardan uzak olan ve bebeği Mina İpek ile ilgilenen Eda Ece, bebeğiyle yeni bir paylaşım yaptı.

"RESMEN PEMBE ÇOCUK DOĞURDUM"

Kızı kucağındayken paylaşım yapan Eda Ece, yaptığı paylaşımla hayranlarını gülümsetti. Ece paylaşımında,"Resmen pembe çocuk doğurdum. Doğumda da pembeydi 4 ay sonra yine pembe" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın