Yeni Günaydın
Geri

Ümit Özdağ’dan Yeni Şafak'a Yanıt!

Kendisini kimin koruduğunu açıkladı!
Ümit Özdağ’dan Yeni Şafak'a Yanıt!
Haberler / Politika
13 Temmuz 2024 Cumartesi 19:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni Şafak gazetesi ile Ümit Özdağ arasındaki polemik büyüyor. Yeni Şafak bugünkü manşetine de Özdağ’ı taşıdı ve “Bu adamı kim koruyor” dedi. Ümit Özdağ ise manşeti sosyal medya hesabından paylaşarak “Sizin şerrinizden Allah koruyor” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Yeni Şafak arasındaki gerilim artarak devam ediyor. Özdağ, önceki gün yaptığı açıklama ile Yeni Şafak gazetesinin Kayseri'de geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylara ilişkin kendisine yönelik iddialarına yanıt verdi. Özdağ, "Kayseri'de ve diğer kentlerde yıllardan bu yana gerçekleşeceği konusunda uyardığımız bu olayların nedenini anlamazsanız bu ülkenin başını büyük belalara sokarsınız" dedi. Ardından Yeni Şafak gazetesi ise Özdağ’ı manşetine taşıyarak ‘Vatana ihanetten hesap vereceksin’ dedi. Özdağ ve Yeni Şafak gazetesi arasındaki polemik bugün de devam etti.

‘BU ADAMI KİM KORUYOR’ POLEMİĞİ

Yeni Şafak bugünkü manşetine de Özdağ’ı taşıdı ve “Bu adamı kim koruyor” dedi.

Ümit Özdağ ise manşeti sosyal medya hesabından paylaşarak gazeteye “Sizin şerrinizden Allah koruyor” yanıtını verdi.

Özdağ bir başka paylaşımda ise şunları söyledi:

“Yeni Şafak gazetesinin AKBİL’ci tosunları, bu toplantıya Türk Dışişleri Bakanlığı İstihbarat ve Araştırma Genel Müdürlüğü’nün ricası ile katıldım. İçeride ne konuşulduğunu Türk devleti öğrenmek istiyordu. Biletimi Dışişleri Bakanlığı aldı. Toplantıya katılabilmem için gereken düzenlemeyi Washington Büyükelçiliğimiz yaptı. Yapan kişi halen emekli büyükelçi ve milletvekili. Washington’da bir Türk istihbaratçının evinde kaldım. Dönünce raporumu verdim. Hadi dağılın artık. Sizin şerrinizden Allah koruyor, devlet biliyor.”

Yeni Şafak’ın bugünkü manşetinde ise şu ifadeler kullanıldı:

“Milliyetçilik maskesi altında ırkçı söylemlerle toplumun sinir uçlarına dokunan, algı operasyonlarıyla halkı tahrik eden karanlık mahfillerin Türkiye’deki etki ajanı Ümit Özdağ, en son Kayseri'de başlayıp ülkenin farklı şehirlerine yayılan 6-8 Ekim benzeri bir provokasyonun fitilini ateşledi. Yıllardır yaptığı gibi kendisine yönelik suçlamaları yine iftira ve hakaretlerle savuşturmaya çalışan Özdağ’ın suç teşkil eden eylemleri ne hikmetse hep cezasız kalıyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın