Yeni Günaydın
Geri

CHP'den Kılıçdaroğlu-Özcan Tartışmasına İlişkin İlk Açıklama!

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki sert tartışmaya CHP'den ilk açıklama geldi.
CHP'den Kılıçdaroğlu-Özcan Tartışmasına İlişkin İlk Açıklama!
Haberler / Politika
12 Temmuz 2024 Cuma 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Tanju Özcan arasındaki kapışmaya ilişkin açıklama yaptı. Yücel, "Eski CHP Genel Başkanı hakkında eleştiri sınırlarını aşan bir üslupla paylaşım yapılmasını asla tasvip etmiyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu kendisine mal edilen ve kamuoyunda tepki çeken ifadeleri tekzip etmiştir. Buna rağmen, konuyu köpürtmeye yönelik açıklamaları iyi niyetli görmüyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP'DEN KILIÇDAROĞLU-ÖZCAN KAVGASINA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki polemik iyice alevlendi. İki isim de birbirine sert sözlerle yüklenirken, tartışmaya CHP'den ilk yorum geldi.

"ÖZCAN'IN İFADELERİ KIRICI VE RENCİDE EDİCİ"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Özcan'ın ifadelerini doğru bulmadıklarını, konuyu partinin yetkili kurullarında değerlendireceklerini belirtti. Yücel şunları söyledi: "Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan'ın önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medya üzerinden eleştiri sınırlarını aşan kırıcı ve rencide edici ifadeler kullanmasına üzülerek tanıklık ettik.

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet değerlerine, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven kişilerin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri de, kişilere değil başta Anayasamıza, milletimize, partimizin savunduğu fikirlere ve değerlere bağlıdır.

"ASLA TASVİP ETMİYORUZ"

Eleştiri ve saygı sınırları içerisinde kalmak kaydıyla her düşünce özgürce ifade edilebilir. Ancak kim olursa olsun, görevi ve konumu ne olursa olsun CHP eski Genel Başkanı hakkında eleştiri sınırlarını aşan bir üslupla paylaşım yapılmasını asla tasvip etmiyoruz.

"KONUYU KÖPÜRTMEYE YÖNELİK AÇIKLAMALAR İYİ NİYETLİ DEĞİL"

Sayın Kılıçdaroğlu kendisine mal edilen ve kamuoyunda tepki çeken ifadeleri tekzip etmiştir. Buna rağmen, konuyu köpürtmeye yönelik açıklamaları iyi niyetli görmüyoruz. Meseleyi partimizin yetkili kurullarında değerlendireceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın