Yeni Günaydın
Geri

Tom Cruise Olimpiyatlarda!

Cruise'un halihazırda Paris oyunlarında birçok etkinliğe katılması dikkat çekti
Tom Cruise Olimpiyatlarda!
Haberler / Magazin
3 Ağustos 2024 Cumartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tom Cruise'un, Paris 2024 Olimpiyatları'nın kapanış töreninde rol almasının planlandığı bildirildi.

11 Ağustos'taki etkinlikte, Olimpiyat bayrağı Paris'ten 2028'de bir sonraki oyunlara ev sahipliği yapacak Los Angeles'a devredilecek.

TMZ, Hollywood'un en ünlü yıldızlarından Cruise'un bayrak devri için (kelimenin tam anlamıyla) inişe geçeceğini bildirdi.

Yayın kuruluşu, Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) yıldızının Fransa Stadyumu'nun (Stade de France) tepesinden iple aşağı inerek stadyum sahasına gelmeyi ve Olimpiyat bayrağını taşımayı planladığını aktardı.

Kapanış töreninin detayları çok gizli tutulsa da televizyonda yayınlanacak gösteride Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass'in Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo'dan Olimpiyat bayrağını alacağı biliniyor.

Deadline kendi kaynağını alıntılayarak "Büyük bir Hollywood prodüksiyonuna hazırlanın" diye bildirmişti.

TMZ, Cruise'un kapanış töreni için henüz mayıstayken bir çekim yaptığının söylendiğini ekledi. Çekimin, aktörün Olimpiyat bayrağıyla birlikte Hollywood tabelasına paraşüt atlayışı yapmadan önceki uçak yolculuğunu göstereceği aktarıldı.

Yayın kuruluşu, Cruise'un tabelanın önünde durduğu ana ait paparazzi fotoğraflarını yayımladı.

The Independent, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'yle ve Cruise'un temsilcileriyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.

Cruise halihazırda Paris Olimpiyatları'ndaki birçok etkinlikte görüntülendi. Top Gun yıldızı ikinci gün diğer ünlü isimlerle birlikte cimnastik tarihinin en çok ödül alan sporcusu olan, ABD takımından Simone Biles'ın geri dönüşüne tanıklık etmek için yerini almıştı.

Snoop Dog, Biles'ın yarışını en ön sıradan izlerken, seyirciler arasında Greta Gerwig, Ariana Grande, John Legend ve Anna Wintour da bulunuyordu.

Açılış töreni de ünlü bir Amerikalının performansına yer vermişti, Lady Gaga, önceden kayda alınmış bir kesitte Zizi Jeanmaire'in Mon Truc En Plumes'ünü söylemişti.

Sen Nehri'ndeki üç buçuk saatlik gösteride 85 teknenin 205 ülkeden neredeyse 7 bin sporcuyu taşıdığı görülmüştü.

Nick Hilton, The Independent'taki iki yıldızlı soluk eleştirisinde yağmurlu geçit törenini "çok şişirilmiş, pek etkileyici değil" diye değerlendirmişti. Gösterinin Sen'den aşağıya dörtnala koşan animatronik at gibi en çarpıcı görüntüleri, elbette durmak bilmeyen doğadan etkilendi" yazmıştı.

Yalnızca Montgolfier kardeşlere ithaf edilen sıcak hava balonlu son, hem görkemli hem de hevesli göründü.

Çok şişirilmiş, pek etkileyici değil. Törenin görsel başarısını Paris hava durumuna yüklemeye karar veren her kimdiyse ya derin bir kibre sahipti ya da kurnazlıktan şaşırtıcı derecede uzaktı. Hangisiydi? Yani, Fransızlarla ilgili komik olan şey şu ki naïveté (İngilizcede de kullanılan saflık, naiflik anlamına gelen Fransızca sözcük -çn.) için bir kelimeleri yok.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın