Yeni Günaydın
Geri

Tolgahan Karataş'tan Bülent Ersoy'a Olay Gönderme!

Bülent Ersoy'un Dünya Güzellerim programındaki makyörüyle yaşadığı olayın ardından programdan ayrılması ve sonra da programın yayından kaldırılması geçen aya damgasını vurmuştu.
Tolgahan Karataş'tan Bülent Ersoy'a Olay Gönderme!
Haberler / Magazin
14 Ağustos 2024 Çarşamba 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bülent Ersoy'un Dünya Güzellerim programındaki makyörüyle yaşadığı olayın ardından programdan ayrılması ve sonra da programın yayından kaldırılması geçen aya damgasını vurmuştu. Tam konu kapandı derken makyör Tolgahan Karataş Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programına katıldı. Tolgahan Karataş iddialara karşı sessiz kalmazken Popstar göndermesi de olay oldu.

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı sorundan dolayı Dünya Güzellerim Tatilde programının kadrosunda ayrıldığını duyurmuştu. Ersoy'un vedasının ardından program da yayından kaldırılmıştı.

Makyörü Tolgahan Karataş'ın "sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içinde olduğunu" söyleyen Bülent Ersoy, iş akdini feshettiğini belirtmişti.

Makyör Tolgahan Karataş da savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve manevi tazminat davası açacağını söylemişti. Konu tam kapandı derken makyör Tolgahan Karataş Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programına konuk oldu.

'DUVARDAN DUVARA VURMA' İDDİASI...

Karataş, Bülent Ersoy'la yaşadıkları hakkında konuşarak fitili yeniden ateşledi. Karataş; 'O oda bana tahsis edilmiş, benim odam orası. Ben ister arkadaşımı çağırırım, benim kız arkadaşlarım da geldi ziyarete. Gelemez mi? Gelebilir. Ben orada çalışıyorum ama mesai saati dışında görüşüyorum' diyen Karataş, sözlerine Ersoy'un 'duvardan duvara vurma' iddiasına cevap vererek devam etti:

'Ne alaka ki? Öyle bir şey zaten olsa Bülent Hanım'ın duyma ihtimali yok. Odamız çok farklı yerlerde. Biri söylediyse ne mesela o söyleyen benimle aynı yatağa mı girmiş? Söyleyen kimse gelsin benim karşımda da söylesin'

Ardından konu iş ahlakına gelecekse, ekip içinde birbiriyle aşk yaşayan birçok kişinin olduğunu iddia ederek "bende mesajlarına kadar var" diyen Karataş, "ben en azından ekipten biriyle olmadım" dedi.

POPSTAR GÖNDERMESİ OLAY OLDU

Karataş "Bülent Hanım zamanında Popstar yarışmasından birini alıp koca yapmadı mı?" deyip maziyi açan Tolgahan Karataş, "ben öyle bir şey yapmadım, iş yerinden bile olsa bir münakaşam bir şeyim anladın sen... Öyle şeylerim olmadı duvardan duvarlarım olmadı yani" açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın