Yeni Günaydın
Geri

Şahan Gökbakar'ın 'Sığınmacı' Yorumu Gündem Oldu!

'15 sene sonra...'
Şahan Gökbakar'ın 'Sığınmacı' Yorumu Gündem Oldu!
Haberler / Magazin
13 Ağustos 2024 Salı 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar şimdi de 'sığınmacı' yorumuyla dikkat çekti. Gökbakar'ın '10-15 seneye Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları görmeye başladığında aklı başına gelecek bu halkın...' sözlerine kısa sürede yorum yağdı.

Sosyal medyadaki paylaşımları, açıklamaları ve gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken ünlü komedyen Şahan Gökbakar şimdi de 'sığınmacı' yorumuyla gündem oldu.

X hesabını oldukça aktif kullanan Gökbakar, sığınmacılar hakkında yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü komedyen '10-15 seneye Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları görmeye başladığında aklı başına gelecek bu halkın' diyerek adeta isyan etti.

'KABULLENEMİYORUM...'

Gökbakar sözlerini ise şöyle devam ettirdi; 'Türkiye'deki seçimlerde Araplar belirleyici olmaya başladığında ayılacak bu halk ama iş işten geçmiş olacak. Atatürk ve silah arkadaşlarının, yüzbinlerce şehidin kanlarıyla kurtardığı bu güzelim topraklara sığınmacı diye, Arap ve Afganların doldurmasını aklım almıyor. Kabullenemiyorum!'

YORUM YAĞDI

Şahan Gökbakar'ın bu sözleri kısa sürede gündem olurken sosyal medyada; 'Milletin derdiyle dertlenen tek sanatçı sensin tebrik ederim', 'Öncelik liyakat, hukuk ve demokrasi olmalı', 'Suriyeli veya Afgan yönetici görmekten rahatsız olmayacak o kadar çok insan var ki.' şeklinde yorumlar yapıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın