Yeni Günaydın
Geri

Alişan'ın Eşi Buse Varol Üniversiteyi Kazandı!

"Paraya para demez"
Alişan'ın Eşi Buse Varol Üniversiteyi Kazandı!
Haberler / Magazin
13 Ağustos 2024 Salı 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Alişan ile 2018 yılında dünya evine giren Buse Varol evlendikten sonra setlere ara verdi. Şimdilerde 2 çocuk annesi olan Varol bu sene üniversite sınavına girmişti. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Alişan eşi Buse Varol'un kazandığı bölümü açıkladı.

'Dostlar Mahallesi' adlı dizinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2019 yılında oğulları Burak'ın doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan ünlü çift, 2021 yılında ise kızları Eliz'i kucaklarına almıştı.

İki çocuk annesi Buse Varol setlere ara vermiş ancak bu yıl üniversite sınavına girmişti. Alişan eşinin mutluluğunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Alişan, Buse Varol'un havuz başındaki neşeli hallerini yayınlayarak "Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi Psikoloji... Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" diyerek esprili bir paylaşım yaptı.

Varol ise Alişan'ın paylaşımını alıntılayarak "Sonunda hayalim gerçek oldu" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın