Yeni Günaydın
Geri

Wanda Nara ile Ayrılmışlardı! Icardi, Torreria ile Gecelerde!..

Boşanma kararı sonrası sessizliğini koruyan ünlü futbolcu, takım arkadaşı ile önceki gece Etiler'de objektiflere takıldı.
Wanda Nara ile Ayrılmışlardı! Icardi, Torreria ile Gecelerde!..
Haberler / Magazin
13 Ağustos 2024 Salı 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'da üçüncü sezonunu geçiren Mauro Icardi ile 10 yıllık hayat arkadaşı Wanda Nara, geçtiğimiz ay yollarını ayırmıştı. Boşanma kararı sonrası sessizliğini koruyan ünlü futbolcu, takım arkadaşı ile önceki gece Etiler'de objektiflere takıldı.

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara, geçtiğimiz haftalarda bir kez daha 'ayrılık' haberiyle magazin gündemine gelmişti. 2014'te aşk yaşamaya başlayan ikilinin, evliliklerini sonlandırma kararı aldığı ortaya çıkmıştı.

"HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM"

Ünlü model, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çok konuşulan iddiayı doğrulamıştı.

Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok. Bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla.

EŞİNE AİT KREDİ KARTLARINI İPTAL ETTİRMİŞTİ

Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre; yıldız futbolcu, boşanma kararı alan Wanda Nara'ya büyük bir şok yaşattı. Icardi, eşine ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

WANDA NARA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA!

Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, katıldığı programda konuyla ilgili, "Burada yalan yok, tam tersi bunlar gerçekler. Bu bilginin nereden geldiğini bilmiyorum. Erkeklerin bunu çoğunlukla zorlayıcı bir tedbir olarak kullandığı doğru. 50 yıldır üzerinde çalıştığım davalarda erkeklerin yaptığı ilk şey kredi kartını kesmek ya da nafaka yükümlülüklerini yerine getirmemek oluyor. Küçük çocuklar" ifadelerini kullandı.

ICARDI VE TORREIRA GECELERDE

Wanda Nara ile ayrılık kararı alan Galatasaray'ın golcüsü, önceki gece takım arkadaşı Lucas Torreria ile birlikte İstanbul gecelerindeydi. İki yakın arkadaş, Etiler'de geç saatte geldikleri mekandan sabaha karşı ayrıldılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın