Yeni Günaydın
Geri

Shakira'nın Kalbini Çalan Gizemli Adam Kim?

Shakira, Miami'de gizemli bir adamla yemek yerken görüntülendi.
Shakira'nın Kalbini Çalan Gizemli Adam Kim?
Haberler / Magazin
10 Ağustos 2024 Cumartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Resmi bir ilişkiye hazır değilim" demişti dünyaca ünlü şarkıcı Shakira. Bu sözlerin üstünden çok geçmeden gizemli bir adamla görüntülendi. Shakira'nın yeni aşkının kim olduğu kafaları karıştırırken, sürpriz görüntüler çok konuşuldu.

Shakira, Miami'de gizemli bir adamla yemek yerken görüntülendi.

Shakira, Miami'de gizemli bir adamla yemek yerken görüntülendi. Bu, "resmi bir ilişkiye" hazır olmadığını söyledikten sonra gerçekleşti.

47 yaşındaki şarkıcı, erkek arkadaşıyla romantik manzaralı bir çatı katı restoranında samimi bir yemek yedi. Shakira, çekici kıyafetiyle dikkat çekerken, arkadaşıyla yakın bir sohbet içindeydi.

Bu çıkış, eski partneri Gerard Pique'den ayrılmasından iki yıl sonra geldi. Çift, 11 yıllık birlikteliklerinde iki çocuk sahibi olmuştu.

Shakira, Haziran ayında aşk hayatı hakkında, "Şu anda bir erkek için yerim yok" demişti. Ancak erkeklerden hala hoşlandığını itiraf etti.

Son zamanlarda Tom Cruise ve Lewis Hamilton gibi ünlülerle ilişkilendirildi. Ayrıca, müzik videosunda rol alan Lucien Laviscount ile de görüldü.

Shakira, şu anda bir ilişkiye odaklanmadığını, çocuklarının refahının önceliği olduğunu belirtti. Ancak gelecekte bir ilişkiye açık olduğunu ima etti.

"Özgüvenimi ve seksi halimi geri kazandım" diyen Shakira, Barcelona'daki yaşamından sonra Miami'ye taşındı. Karayip aksanının geri döndüğünü ve kendini yeniden bulduğunu söyledi.

Shakira, yaşadığı zorluklara rağmen hala aşka inandığını ve ebeveynlerininki gibi uzun süreli bir ilişki umduğunu belirtti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın