Yeni Günaydın
Geri

Modacı Raissa-Vanessa Kardeşler Dolandırıldı!

Yurt dışındaki bir şirketle reklam anlaşması için görüşme yapan kardeşler, kopyalanan mail yoluyla 100 bin TL dolandırıldılar.
Modacı Raissa-Vanessa Kardeşler Dolandırıldı!
Haberler / Magazin
11 Ağustos 2024 Pazar 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü tasarımcı Raisa ve Vanessa Sason kardeşler dolandırıcıların kurbanı oldu. Yurt dışındaki bir şirketle reklam anlaşması için görüşme yapan kardeşler, kopyalanan mail yoluyla 100 bin TL dolandırıldılar.

Tasarımlarıyla dikkat çeken Raisa ve Vanessa'nın tasarımcı kardeşleri Raisa ve Vanessa Sason yurt dışındaki yabancı bir şirketle reklam anlaşması için iletişime geçtiler.

Söz konusu şirketle mail üzerinden irtibat kuran modacı kardeşler, anlaşma sağladıklarını düşünerek yaklaşık 100 bin TL ödeme yaptılar.

Ödeme sonrası dönüş bekleyen kardeşler, bekledikleri haber gelmeyince şirketle iletişim kurdular. Mail üzerinden iletişim kuran kardeşler, hayatlarının şokunu yaşadılar.

Yurt dışında anlaştıklarını düşündükleri şirket, kendileriyle iletişime geçilmediğini, herhangi bir ödeme almadıklarını ileri sürdü.

Dolandırıldıklarını anlayan ve olayın peşine düşen Raisa ve Vanessa kardeşler, şirkete ait mail adresinin kopyalandığı ve paranın Türkiye sınırları içerisinde bir hesaba geçtiğini anladılar.

Vanessa Sason kendilerini dolandıran şüphelilerin tespit edilip cezalandırılması talebiyle savcılığa başvurdu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın