Yeni Günaydın
Geri

Özcan Deniz, Kız Kardeşine Gözdağı Verdi!

Kız kardeşi Yurda Güler, Samar Dadgar'a ateş püskürmüştü. Kız kardeşine "Akşamı bekle" diyerek göz dağı veren Deniz, yeni bir açıklama yaptı ve bombayı patlattı.
Özcan Deniz, Kız Kardeşine Gözdağı Verdi!
Haberler / Magazin
27 Ağustos 2024 Salı 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı ve oyuncu ailesiyle tüm bağlarını kopardı. Deniz, önce abisiyle sonra da kız kardeşiyle ipleri kopardı. Kız kardeşi Yurda Güler, Samar Dadgar'a ateş püskürmüştü. Kız kardeşine "Akşamı bekle" diyerek göz dağı veren Deniz, yeni bir açıklama yaptı ve bombayı patlattı.

SAMAR DADGAR'A YÜKLENDİ

Kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Özcan Deniz, aynı zamanda menajerliğini yapan ağabeyi Ercan Deniz ile dün birbirine girdi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla aile üyelerine rest çekti. Özcan Deniz'e ağabeyi Ercan Deniz'in yanı sıra kız kardeşi Yurda Güler de tepki gösterdi. Güler, Deniz'in eşi Samar Dadgar'a yüklenince olanlar oldu.

ŞOKE EDEN SÖZLER

Özcan Deniz'in dün ağabeyiyle ilgili açıklamasından sonra, dört kız kardeşinden en büyüğü Yurda Güler, Beyaz Magazin'den Bilal Özcan'a konuştu. Güler, şoke eden açıklamalarıyla gündem oldu.

"AİLEMLE BAĞIM KALMAMIŞTIR"

Ağabeyim Özcan Deniz'in "ailemle bağım kalmamıştır maddi manevi bana zarar veriyorlar" cümlesi tüm aileye gelen bir itham olduğundan ben kendimle alakalı olan kısım için bir açıklama gereği hissettim.

Ağabeyimin benim ve eşimin yıllardır dişimle tırnağımızla kurduğumuz işimizin ve yuvamızın, temelinden çatısına kadar tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim...

HER OLUMSUZLUĞU HEP BERABER YAŞADIK

Filmlerinde figüran olmak için İran'dan buraya gelmiş, kendinden yaşça küçük bir kızı, kendinin hayatının başrolü yapmış olabilir; ama bir önceki evliliğinde olduğu gibi, kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak o tek başına yaşamadı... Hep beraber yaşadık !

İRAN'DAN BURAYA MEŞHUR OLMAK İÇİN GELDİ

İşin aslı şudur ki; birinci evliliği bitmeden, İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik. Daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceğim.

ANNESİNİ VE KIZ KARDEŞİNİ EVDEN KOVDURTTU

Bu kız türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerini, bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kız kardeşini evden kovdurttu ki; biz o dönemde ağabeyimin evinde, onunla yaşamaya muhtaç olduğumuzdan değil; yine yaşı küçük bir kızla yaptığı, olmayacak bir evliliği, birbirlerine girerek sonlandırdıkları, boşanma sürecinde onu ve Kuzey'i yalnız bırakmamak içindi...Bizi kovduran kız şimdide, ailesini tamamen uzaklaştırdı.

Bu kadının tesiriyle ailesini düşman bilen, yaşının getirdiği yaşlanma hissinin verdiği, her erkeğin yaşadığı dönemsel buhran ve bunalımını bir yardım alarak sonlandırmasının, hep aynı şeyleri yaşamaması açısından yararlı olacağını düşünüyorum.Bu süreci bir an önce yaşayıp bitirmesini temenni ediyorum.

BİZİ ŞU AN DÜŞMAN BELLESE DE ORDA DURUYOR OLACAĞIM

Bu nedenle şu an gittiği yolun da sonunu görüyorum… Ben o yolun sonunda kardeşi olarak o ne kadar bizi şu an düşman bellese de orda duruyor olacağım.

Umarım bu sefer bir öncekinden daha fazla hasar almamış olur.

Bu açıklamaların ardından Deniz, "Akşamı bekle" diyerek kız kardeşi Yurda Güler'e seslendi.

Deniz daha sonra ise şu açıklamayı yaptı:

"BİRLİKTE OLDUĞUN EVLİ BARKLI ADAM İÇİN HAZIRLADIĞIM VİDEO DURUYOR"

Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor. Bir saygısızlığı daha bekliyor.

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar eşinin ailesinin açıklamalarına karşılık hepsi yalan diyerek paylaştığı videoyla cevap verdi:

" O seviyeye düşmeyeceğim...

"MUTLULUĞUMLA MEŞGULÜM"

Sizle sizin gibiler uğraşsın benim gücüm sizin karanlık yanınıza yetmez... :) Bastan sona if'tira ve yalan dahasını kuracak kadar vakit ayıramam mutluluğumla meşgulüm"

PEKİ OLAYLAR NASIL PATLAK VERDİ? NE OLDU?

Çocuk yaşlardan beri ailesinin geçimini sağlayan Özcan Deniz aynı zamanda, menajerliğini de yapan ağabeyi Ercan Deniz ile birbirine girdi.

AİLESİNİ SİLDİ

Özcan Deniz, başta menajerliğini yapan ağabey Ercan Deniz olmak üzere uzun süredir maddi ve manevi kendisine zarar veren yakınlarını hayatından çıkardığını açıkladı.

Ercan Deniz'le sahne alınan mekanlar ve şirket yönetimi konusunda anlaşamayan Özcan Deniz, kendi ekibiyle yoluna devam etme kararı aldı.

ÖZCAN DENİZ'İN ABİSİNDEN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Bu ayrılık sonrası Ercan Deniz'in Müge Anlı'ya ait videoyla yaptığı şu göndermeli şu paylaşım dikkat çekti:

"Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir. Anasına babasına baksın diye verir ve Rabbim verdiği gibi almasını da bilir. Yani güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter… Bence herkes neyin ne için ona kısmet olduğunu da bilmesi lazım…"

"EN YAKIN AİLE BİREYİNİZ BİLE OLSA UZAK DURUN"

Ünlü şarkıcı, "Stres kontrolü olmayan kişi en yakın aile bireyiniz dahi olsa uzak durun. Çünkü o haklı haksıza bakmaz. O an yaşadığı zihinsel karmaşaya ve şahsi çıkarına sizi de kurban edecek kadar ileri gider ve her şeyi yakar. Bu ağır bir cehalet türüdür ve baş edilemez. Sabır ve sükunet erdemli davranışlardır. Her insanda bulunmaz" açıklamasını yaptı.

"YOKLUKLARINA ÜZÜLMEK YAPTIKLARINA ÜZÜLMEKTEN DAHA KOLAY"

Özcan Deniz, Sezen Asku'nun seslendirdiği 'Ahdım Olsun' şarkısı eşliğinde yazar Sabahattin Ali'nin "İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarını üzülmekten daha kolay" sözleriyle kırgınlığını dile getirdi.

"OĞLUM İLE EŞİM BANA YETER"

Ardından Deniz, oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar ile aile pozuna, "Sizi çok seviyorum. Canım oğlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir" mesajını yazdı.

BABALIK İTİRAFI GÜNDEM OLDU

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, oğlunun annesi Feyza Aktan'dan boşanmasının hemen ardından aradığı mutluluğu kendisinden yaşça küçük modacı Samar Dadgar'da buldu.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile Samar Dadgar geçtiğimiz Ocak ayında sessiz sedasız evlenmişti.

Özcan Deniz'in biricik eşi Dadgar'ın adı sık sık hamilelik haberleriyle gündeme gelmişti. Son olarak 52 yaşındaki Özcan Deniz'den şaşırtan bir çocuk itirafı geldi.

'ONLAR GENÇKEN BEN YAŞLI OLMAK İSTEMİYORUM'

Özcan Deniz; '53 yaşındayım. Eşim Samar ve oğlum benim canım. Kaç sene daha onlara eşlik ederim bilmiyorum. Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum. O yüzden de bir çocuk daha dünyaya getirip o 10 yaşlarındayken ben 70'lerime dayanmak istemiyorum' ifadelerini kullandı.

Samar Dadgar da eşinin açıklaması sonrası "Daha biriktireceğimiz çok anı var" ifadelerini kullandı.

"BELKİ KARISI ANNE OLMAK İSTİYOR"

Özcan Deniz'in bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin açıklaması sonrası "Belki karısı anne olmak istiyor o nasıl olacak?", "Sizin nasıl baba olma hakkınız varsa onun da anne olma hakkı var", "Bence bu soruyu Samar Dadgar cevaplasın, o anne olmak istiyor mu?" gibi yorumlar yapıldı.

Samar Dadgar da eşinin sözlerine yapılan yorumlar sonrası sessizliğini bozdu.

"HER KADIN ANNE OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

"Her kadın anne olmak zorun değil" diyen Dadgar, "Her kadın anne olma duygusuyla yanıp tutuşmak zorunda değil. Her evlilik çocukla taçlandırılmak zorunda değil. Bir çocuk zaten var ve bizim canımız, ciğerimiz. İki taraf da birbirini seviyorsa ve çocuk yapma hasreti yok ise benim tarafımdan bunu kadın haklarına bağlamak ya da sen nasıl istemezsin eninde sonunda isteyeceksin zorbalıkla dikte edemezsiniz. Bazen bazı şeyler çok mahremdir, özeldir. Hasta değilim ama ya hasta olsaydım ve çocuk sahibi olamasaydım. Yaptığınız yorumlar, kadınları üzen yorumlar. Herkesin, herkesin hayatına saygı duyması dileği ile sizleri seviyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 52 yaşındaki sanatçı, annesi Kadriye Deniz'in tüm itirazlarına rağmen evlendiği kendisinden 24 yaş küçük eşi için kesenin ağzını açtı.

Geçen aylarda Samar Dadgar, eşi Özcan Deniz'e sürpriz bir kutlamada bulunarak "İyi ki doğdun kocam" demişti.

"KALAN ÖMRÜMÜN TEK SAHİPLERİ"

Güzel eşi Samar Dadgar'ın sürpriz kutlamasıyla mutlu olan Özcan Deniz eşi ve oğlu Kuzey ile yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Özcan Deniz oğlu Kuzey ve eşi için "Kalan ömrümün tek sahipleri" dedi.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve modacı Samar Dadgar çifti, 1,5 yıldır birliktelik yaşıyordu. Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'in tüm karşı çıkmalarında rağmen Özcan Deniz ve Samar Dadgar, evlendi.

Taze evli çift balayı için de Dubai'yi tercih etmişti.

Özcan Deniz ile Samar Dadgar'ın sürpriz evliliklerinin altında yatan sebep ise genç modacının hamile olması olarak gösterilmişti.

Öyle ki Özcan Deniz ile Samar Dadgar'ın kız bebek beklediği bile söylenmişti.

Samar Dadgar'ın gerçekten bebek sevinci yaşadığı ancak kendisinin değil, ablasının bebek beklediği ortaya çıktı.

Samar Dagdar'ın ablası Sahar Dadgar'ın bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Sahar Dadgar erkek bebek bekliyor. Bu süreçte Samar Dadgar da ablasına destek oluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın