Yeni Günaydın
Geri

Deniz Uğur'dan 'Özür' ve 'Dayanışma' Açıklaması!

Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tarafların birbirlerinden özür dilediğini ve ilişkilerinde bir uzlaşma sağladıklarını duyurdu.
Deniz Uğur'dan 'Özür' ve 'Dayanışma' Açıklaması!
Haberler / Magazin
26 Ağustos 2024 Pazartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deniz Uğur'un, oğlunun Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığı iddiaları büyük yankı uyandırmıştı. Taraflar arasındaki gerginlik günler sonra sona erdi. Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tarafların birbirlerinden özür dilediğini ve ilişkilerinde bir uzlaşma sağladıklarını duyurdu.

Reha Muhtar ile evliliğinden doğan ikiz çocuklarından, oğlu Poyraz'ın, Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını öne süren oyuncu Deniz Uğur, yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti. Nilüfer ise kızının, kardeşi Poyraz'ı Reha Bey'in evine götürdüğünü, kaçırmadığını söylemişti. Tüm tartışmaların sonucunda Reha Muhtar yoğun bakımdayken, oğlunun ise annesinde kalması mahkeme tarafından kararlaştırılmıştı.

Deniz Uğur yaptığı yeni bir paylaşımda ise birbirlerinden özür dilediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Son günlerde travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmıştır, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci anne Deniz Uğur ve ablası Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın