Yeni Günaydın
Geri

Efsane Grup Oasis 15 Yıl Sonra Yeniden Bir Arada!

Grubun yarın yapacağı açıklamada üyelerin yarın yeniden bir araya geldiğini duyurması bekleniyor.
Efsane Grup Oasis 15 Yıl Sonra Yeniden Bir Arada!
Haberler / Magazin
26 Ağustos 2024 Pazartesi 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Liam ve Noel Gallagher kardeşler tarafından kurulan ve 2009 yılında dağılan ünlü grup Oasis'ten heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Grubun yarın yapacağı açıklamada üyelerin yarın yeniden bir araya geldiğini duyurması bekleniyor.

Otoriteler tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi müzik grupları arasında kabul edilen  İngiliz rock müzik grubu Oasis'in yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

Grubun kurucuları ve karşılıklı 'atışmaları' ile bilinen kardeşler Liam ve Noel Gallagher ikilisin Pazar günü kendi X/Twitter hesaplarında 27 Ağustos 2024 tarihini ve saat 08:00'i gösteren gizemli bir klip yayımlaması 'Oasis tekrar geliyor' iddiasını güçlendirdi.

Oasis grubu, 'rock n roll' tarihinde en kısa sürede en büyük başarıyı yakalayan grup olarak biliniyor.

Kardeşler arasındaki anlaşmazlık, 2009 yılında Paris'te sahne arkasında çıkan bir kavganın ardından 57 yaşındaki Noel'in gruptan ayrılmasıyla patlak vermişti. 51 yaşındaki Liam, son yıllarda kardeşiyle barışıp Oasis'i yeniden kurmak konusunda istekliydi ancak ağabeyi bu fikre hep soğuk davrandı.

''SONUNDA PES ETTİ''

Sun'a konuşan bir kaynak, “Noel ve Liam asla çok iyi arkadaş olmayacaklar ama hayranları için Oasis'i geri getirmek istiyorlar. Noel uzun süre direndi ama sonunda pes etti ve geri dönmeyi kabul etti.” 

“Liam'la telefonda konuştu ve aynı fikirdeler. Bu birleşmenin müzik tarihine geçeceğini biliyorlar” dedi.

Oasis'e yeniden yapılanması ve dünya turnesine çıkması karşılığında 2,2 milyar TL (50 milyon sterlin) kazanacağı da öğrenildi.

Noel'in geçen yıl eski eşi Sara MacDonald'dan 24 milyon TL’ye (20 milyon sterlin) boşanmasının ardından, grubu bir araya getirmenin maddi getirisi olduğuna ikna olduğu söyleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın