Yeni Günaydın
Geri

Oyuncu Melis İşiten'den Olay İtiraf!

Melis İşiten'in açıklamaları "Ben en iyisi mağarama döneyim" dedirtti. 
Oyuncu Melis İşiten'den Olay İtiraf!
Haberler / Magazin
19 Temmuz 2024 Cuma 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Melis İşiten, özel hayatıyla ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda itiraflarda bulunan İşiten, anlattıklarıyla şaşkınlık yarattı. İşiten'in ilişki yorumu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Eski eşi Uraz Kaygılaroğlu hakkında da açıklamalarda bulunan İşiten'in söyledikleri dikkat çekti.

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyuncuğuyla adından söz ettiren Melis İşiten, sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. 

Melis İşiten ile Uraz Kaygılaroğlu, beş yıllık evliliklerini fikir ayrılıkları gerekçesiyle 2019'da anlaşmalı olarak nokta koymuştu. Boşandıktan sonra dostlukları devam eden ünlü oyuncular, kızları Ada için sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. 

"BİRBİRİMİZİ SEVMEMİZ ÇOK BÜYÜK ETKENDİ"

İşiten, boşanmanın sürpriz olmadığını söyleyerek şöyle konuşmuştu:

"Çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğinden şüphem yoktu. Boşanma kararını çok hızlı verdik, birbirimizi sevmemiz çok büyük etkendi. Çok genç yaşta evlenip, anne baba olduk. Çok heyecanlı tipleriz, bu bizim için beklenen bir şeydi. Bu kadar âşık olup, bu kadar yüksek gidemedi. Bir yerde patlayacak diye bekliyorduk. Hiç birbirimize yalan söylemedik, bu muazzam bir saygıya sebep oluyor. Benim en büyük avantajım buydu, çok iyi bir iletişimimiz var, dürüstüz. Ama olmadı."

"AYNI MASADA OTURDUĞUM BİR KADIN SEVGİLİME ASILIRSA HOŞUMA GİDER"

Melis İşiten, gazeteci Sibel Arna’nın YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Oyuncu, bir ilişkide nasıl olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Aynı masada oturduğum bir kadın sevgilime asılırsa hoşuma gider. Ben yanımdaki erkek beğenilsin isterim. Şakaları ve enerjisiyle o masanın adamı olsun isterim. Çünkü ‘O herkes tarafından istenilen adam, benim’ diye çok tatmin olurum. Ona asılan kadına hiçbir şey yapmam. Sadece kadın bakıyorken öpüşüyor olmak yeterlidir. Yanımdaki erkeğin beğenilmesi çok hoşuma gider.”

"BİR DAHA DÜNYAYA GELSEM YİNE URAZ'DAN ÇOCUĞUM OLSUN İSTERİM"

Uraz Kaygılaroğlu ile evliliğinden Ada isminde bir kızı olan Melis İşiten eski eşi hakkında ise şu açıklamayı yaptı:

“Uraz’la bir buçuk ayda evlenme kararı vererek çok büyük risk aldık. Biz o gün için birbirimizin şansıydık. Bir daha dünyaya gelsem yine Uraz’dan çocuğum olsun isterim. Hayatta verdiğim en doğru karardı. Uraz’ın da öyle düşündüğüne hiç şüphem yok. Hatta bazen ‘İlk üç senede ikinciyi de yapsaydık keşke’ diyorum.”

Melis İşiten'in açıklamaları "Ben en iyisi mağarama döneyim" dedirtti. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın