Yeni Günaydın
Geri

Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde Programından Ayrıldı!

"Uygunsuz davranışlarda bulundu, kovdum"
Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde Programından Ayrıldı!
Haberler / Magazin
18 Temmuz 2024 Perşembe 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş'ın uygunsuz davranışlarını gerekçe göstererek 'Dünya Güzellerim Tatilde' programından ayrıldığını duyurdu. Ersoy, yaptığı açıklamada, makyörü Tolgahan Karataş'ın 'sokaktan getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranışlarda' bulunduğunu iddia etti.

Bülent Ersoy'un 'Dünya Güzellerim Tatilde' programından ayrılması, makyör Tolgahan Karataş'ın davranışları ve bu duruma gösterilen tepkilerle ilgili tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bülent Ersoy, yaptığı açıklamada, makyörü Tolgahan Karataş'ın 'sokaktan getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranışlarda' bulunduğunu öğrendiğini iddia etti. Ersoy, "Bu durum, iş ortamına ve iş etiğine uygun olmayan bir davranış biçimidir. Kendisini gece yarısı villadan kovdum" ifadelerini kullandı.

Makyörüm ile olan iş akdimi tek taraflı olarak feshettim

Ersoy, programdan ayrılma nedenini şöyle açıkladı:

"Bu tarz davranışlar, benim hayat felsefeme ve kişiliğime tamamen aykırı. Bu nedenle makyörüm ile olan iş akdimi tek taraflı olarak feshettim."

Makyör Tolgahan Karataş'ın savunması: 'İhtiyaçlarım var, bunları karşılamak için kimseden izin almam'

Tolgahan Karataş ise Bülent Ersoy'un iddialarını reddederek, yasal haklarını kullanacağını belirtti. Karataş, "Ben homoseksüelim ve bazı ihtiyaçlarım var, bunları karşılamak için kimseden izin almam ve kimseye hesap vermem" dedi.

Ersoy, uygunsuz davranışların bazı ekip üyeleri ve yönetim kadrosundan bir kişi tarafından bilindiğini iddia ederek, "Bu tür basit davranışlara göz yuman bir ortamda kalamayacağım için programdan ayrıldım" dedi. Bloom Medya patronu Uygar Ataş'a durumu ileten Ersoy, 11. bölümde kendi finalini yaparak programdan ayrıldığını açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın