Yeni Günaydın
Geri

Ece Seçkin'in Dekolte İtirafı Olay Oldu!

"Babam tepki gösteriyor"
Ece Seçkin'in Dekolte İtirafı Olay Oldu!
Haberler / Magazin
18 Temmuz 2024 Perşembe 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pop dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Ece Seçkin son dönemde cesur sahne kostümleri ve sosyal medyada paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her adımı adeta olay olan ünlü isimden bu defa şaşırtan bir itiraf geldi. Seçkin babasıyla dekolte krizi yaşadığını açıkladı.

Sevilen şarkıları ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin, Kaan Ölker’in programına konuk oldu. 32 yaşındaki şarkıcı hayatına dair merak edilenleri anlattı.

'TEPKİ GÖSTERİYOR'

Genç yaşta şöhrete kavuşmasıyla birlikte ailesinin kendisini korumak için ellerinden geleni yaptığını dile getiren Seçkin, "Babam hâlâ bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafıma arayıp, tepki gösteriyor. 'Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin" diyor" açıklamasını yaptı.

"EVLİLİK BANA YARADI"

Pilot Çağrı Terlemez ile dört yıllık birlikteliğin ardından Eylül 2021'de hayatını birleştiren ünlü popçu, "Evlilik star ışığını öldürüyor mu?" sorusuna ise "Aksine evlendikten sonra daha da parlamaya başladım, bana yaradı. Evlilik kurumuna olan saygım bana çok daha büyük bir bağlılık kazandırdı. Çağrı hayattaki en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu" yanıtı verdi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın