Yeni Günaydın
Geri

Esra Bilgiç Güzelliğiyle Mest Etti!

31 yaşındaki güzel oyuncu Esra Bilgiç tatil pozlarıyla görenleri mest etti. Ünlü ismin pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
Esra Bilgiç Güzelliğiyle Mest Etti!
Haberler / Magazin
19 Temmuz 2024 Cuma 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi birçok başarılı projede yer alan Esra Bilgiç son dönemde dijital platformda da yerini aldı. Adeta projeden projeye koşan Esra Bilgiç geçtiğimiz günlerde yeni projesi için müjde vermiş ve 'Zamanın Kapıları çekimlerini bitirdim şimdi ise dinleniyorum, bir proje olacak yakında sürpriz diyelim" ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Esra Bilgiç şimdi de tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü isim peş peşe fotoğraflarını paylaşırken gözlerini de yakından çekip yayımladı. Gözlerinin güzelliğiyle beğeni toplayan Bilgiç'e ünlü oyuncu Ekin Türkmen kayıtsız kalamadı.

YORUM YAĞDI
Ekin Türkmen o karelerin altına 'göz değil nakış mübarek' yorumunu yaptı. Diğer sosyal medya kullanıcıları ise; 'Doğal güzel', 'Çok güzelsin', 'Gözlerim kamaştı' gibi yorumlarda bulundu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın