Yeni Günaydın
Geri

Olimpiyatların Resmi Sponsoru Rihanna Oldu!

Duyuru haberine beğeni yağdı…
Olimpiyatların Resmi Sponsoru Rihanna Oldu!
Haberler / Magazin
19 Temmuz 2024 Cuma 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın Fenty Beauty adlı güzellik markası, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın resmi sponsoru oldu. Ünlü şarkıcı, haberi sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu gönderisi gönderi kısa sürede büyük beğeni topladı.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna hem müzik kariyerindeki hem de iş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettiriyor.

Forbes'un kendi servetini yapan ABD'nin en zengin kadınları listesine giren Rihanna'nın Fenty Beauty markası Olimpiyatlarla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Rihanna haberi perşembe sabahı sosyal medya üzerinden paylaştı. 2017 yılında kurduğu güzellik markasının bir ay sürecek küresel etkinlik boyunca resmi “premium ortağı” olarak hizmet vereceğini söyledi.

36 yaşındaki şarkıcı haberi Eyfel Kulesi'nin önünde yürürken ve markasının büyük boy bir dudak parlatıcısının elini tutarken gösteren bir fotoğrafla duyurdu.

Sosyal medya kullanıcıları, kısa sürede fotoğrafın orijinal halini buldu.

Orijinal fotoğrafta, iki çocuğunun babası olan rapçi A$AP Rocky'nin Eyfel Kulesi önünde yürüdüğü görülüyor.

Rihanna'nın paylaşımı kısa sürede büyük beğeni aldı.

Müzik alanındaki başarısıyla hayran kitlesi edinen Rihanna, Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ve Fenty Beauty adında güzellik markası ile iş dünyasında kendine yer buldu.

Ünlü şarkıcı sık sık hem iç çamaşırı ürünleri hem de güzellik ürünleri için kamera karşısına geçip, kendi ürünlerini kendi tanıtıyor.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın