Yeni Günaydın
Geri

Müjde Uzman Yeni Dizisi İçin İmajını Değiştirdi!

Uzman, yeni dizisi Aşk Evlilik Boşanma'daki rolü için imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kahkül kestiren Uzman'ın son hali beğeni topladı.
Müjde Uzman Yeni Dizisi İçin İmajını Değiştirdi!
Haberler / Magazin
2 Ekim 2024 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ekranların sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon kadrosunda yer almayan Müjde Uzman, yeni dizisi Aşk Evlilik Boşanma'daki rolü için imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kahkül kestiren Uzman'ın son hali beğeni topladı.

Yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezonunda yer almayan Müjde Uzman, 'Alev' karakterini iki sezon boyunca canlandırmıştı.

"SENİ SEVİYORUM ALEV"

Uzman, karakterinin ölmesiyle birlikte canlandırdığı 'Alev' karakterine veda etti. Başarılı oyuncu, dizinin bir bölümünden kesit niteliğindeki fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak; "Yaratımında emeği geçen, izleyen, seven, sevmeyen herkese teşekkür ederim. Ben de elimden geleni yaptım. Seni seviyorum Alev." şeklinde ifadelerde bulundu.

"BAŞKA BİR DİZİYLE ANLAŞMIŞ"

Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut, konuk olduğu programda Müjde Uzman'ın diziden ayrılmasıyla ilgili şunları söylemişti. 

"Müjde Uzman ile ciddi problem yaşadık. 2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak."

'GAYE' KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Kızılcık Şerbeti'nden ayrıldıktan sonra usta yapımcı Ömer Özgüner’le el sıkışan Uzman, NOW’ın iddialı dizisi “Aşk Evlilik Boşanma”da başrol oynayacak. Kore yapımı “Love (ft. Marriage and Divorce)” projesinden uyarlanan dizide Müjde Uzman “Gaye” rolüne hayat verecek ve Bennu Yıldırımlar (Güner) ile Melisa Şenolsun’la (Naz) etkili bir kadın dramasında performans sergileyecek.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Gaye rolü için yaz boyunca hazırlık yapan Müjde Uzman, yeni karakteri için tarzını değiştirdi. 

SAÇLARINI KAHKÜL KESTİRDİ

 Saçlarını kahkül kestiren ünlü oyuncunun yeni saçları çok beğenildi. Birçok kullanıcı çok yakıştığını söyledi.

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın