Yeni Günaydın
Geri

Deniz Uğur: 'Kist Büyüdü, Ameliyat Olacağım'

Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vücudundaki kistin son 1.5 yıl içinde aniden büyüdüğünü ve ameliyat olacağını duyurdu.
Deniz Uğur: 'Kist Büyüdü, Ameliyat Olacağım'
Haberler / Magazin
2 Ekim 2024 Çarşamba 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meme kanserini yenen ünlü oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vücudundaki kistin son 1.5 yıl içinde aniden büyüdüğünü ve ameliyat olacağını duyurdu.

Rol aldığı projeler ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Uğur sevenlerini üzen haberi sosyal medya hesabından verdi. Bir süredir vücudunda var olan ve takibi yapılan kistin 1,5 yıl içinde büyüdüğünü ve masum olmadığını söyleyen Deniz Uğur detayları da ilk kez anlattı.

"VE ARTIK MASUM GÖRÜNMÜYOR"
Poyraz ile çektirdiği bu fotoğrafını yayımlayan Deniz Uğur, "Bu paylaşımı içtenlikle desteğinizi istediğim için yapıyorum... Yıllardır takip edilen, vücudumdaki zararsız görünümlü bir kist son 1.5 yıl içinde aniden büyümüş ve artık masum görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Deniz Uğur'un kim olduğu merak ediliyor. Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Deniz Uğur'un hayatı ve kariyeri hakkındaki detaylar araştırılıyor. Deniz Uğur'un hayatı ve kariyeri hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Peki, Deniz Uğur kimdir? Deniz Uğur kaç yaşında, nereli? Deniz Uğur'un hayatı ve kariyeri...

DENİZ UĞUR KİMDİR?
Deniz Uğur Gülener 17 Ekim 1973 yılında Ankara'da doğmuştur. Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve senaryo yazarıdır.

Opera sanatçısı Mete Uğur ile balerin Suna Uğur'un tek çocuğudur. Baba tarafından, Mustafa Kemal Atatürk'ün sınıf arkadaşı olan dedesi Yümnü Uğur'un eşi, II. Abdülhamid'in Başmabeyincisi İhsan Bey'in kızı olan babaannesi Saliha Hanım'ın vasıtasıyla da Keriman Halis Ece'nin, besteci Muhlis Sabahattin Ezgi'nin, aynı şekilde Neveser Kökdeş'in, aktris Melek Kobra'nın, Galatasaray SK eski başkanlarından Turgan Ece'nin, büyük dedesi Mısır Valisi Hurşid Ahmed Paşa gibi, Osmanlı İmparatorluğu döneminde sarayda önemli mevkilerde bulunmuş pek çok aile büyüğünün mensup olduğu bir sülalenin, anne tarafından da, Osmanlı sarayında II. Abdülhamid'in kızı Naime Sultan'ın himayesinde büyümüş olan dedesi Nadir Bayer'in İsviçreli eşi, anneannesi Hedwige Bayer vasıtasıyla, oyuncu olan kuzenleri David Bennent, Anne Bennent, anneleri dansçı Diane Mansart ile eşi aktör Heinz Bennent'in de dâhil olduğu bir Avrupalı ailenin mensubudur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın