Yeni Günaydın
Geri

Wanda Nara’dan Takipçisine Olay Yanıt: Tişörtünü Kaldırdı!

Mauro Icardi ile boşanma sürecinde olan Wanda Nara, takipçisinin 'Bugün nasıl hissediyorsun?' sorusuna tişörtünü kaldırıp göğüslerini göstererek cevap verdi.
Wanda Nara’dan Takipçisine Olay Yanıt: Tişörtünü Kaldırdı!
Haberler / Magazin
1 Ekim 2024 Salı 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mauro Icardi ile boşanma sürecinde olan Wanda Nara, hayranının hatrını soran bir takipçisine ilginç bir yanıt verdi. Ünlü isim, göğsünü göstererek cevap vermeyi tercih etti. Son dönemde Mauro Icardi ile bir araya gelmeleriyle gündeme gelen Wanda Nara, olaylı bir sürecin içinde bulunuyor.

BOŞANMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, iki ay önce boşanacaklarını duyurmuştu. Wanda Nara, ayrılık kararını açıklarken “Mauro’dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedeniyle tekrar denedim ancak başarılı olamadık” şeklinde konuşmuştu. Ses kayıtlarının da gündemde olduğu çift, barışma söylentilerine rağmen hala boşanma sürecinde ilerlemeye devam ediyor.

ŞAŞIRTAN HAREKET

Wanda Nara, Galatasaray’da oynayan Mauro Icardi ile ilgili yapılan barışma iddialarına “Bilmiyorum. Biz bir aileyiz ve iyi ilişkilere sahibiz. Ancak aile içi sorunlar beni rahatsız ediyor” diyerek cevap verdi. Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Wanda, “Bugün nasıl hissediyorsun?” sorusuna “Mutlu” yanıtını verirken aynı zamanda tişörtünü kaldırıp göğsünü göstererek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın