Yeni Günaydın
Geri

Kadir Ezildi’nin Nişanlısının Videosu İfşa Edildi!

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in saçları açık, kollarında altınları olduğu bir videoyu ifşaladılar.
Kadir Ezildi’nin Nişanlısının Videosu İfşa Edildi!
Haberler / Magazin
1 Ekim 2024 Salı 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi, Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in başı açık görüntülerini yayınladı ortalık karıştı. Programa sert tepkiler gelirken Gamze Türkmen'den de konuyla ilgili sert açıklama geldi. Avukatı bir açıklama yaptı ve "Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir." denilerek, gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı açıklandı.

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in saçları açık, kollarında altınları olduğu bir videoyu ifşaladılar. Ev haliyle yakınlarıyla eğlenen Türkmen'in o hallerini biri magazin programına gönderdi. Hem bu görüntüyü programa atanlara hem de yayımlayan programa tepki yağdı.

TLC'de yayınlanan Temizlik Avcıları programıyla büyük bir üne kavuşarak sunucu olan Kadir Ezildi, dün Erzurum'da evlenme teklifi ettiği sevgilisiyle hem Erzurum'da hem de İstanbul'da dillere destan birer nişan yapmıştı. 

Temizlik takıntısı sayesinde ünlenen ve sunucu olarak ekranda yer almaya başlayan Ezildi, uzun yıllardır kalbi boş olarak biliniyordu.

Geçtiğimiz yaz, birkaç aydır flört ettiği Gamze Türkmen ile nişanlanan Ezildi, nişanda takılan abartılı altınlarla gündeme gelmişti. 

Tüm bunlar sosyal medyada izlenme rekorları kırıp sayısız yorum alırken, çifti derinden sarsacak bir olay yaşandı.

Medyatava'nın haberine göre; ünlü çifti üzecek haber, Söylemezsem Olmaz programında yer aldı.

Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in saçları açık ve tıpkı Dilan Polat gibi her yerini altınlarla kapladığı görüntüler programa gönderildi.

Program ise hiç beklemeden o görüntüleri ekrana taşıdı. 

Programın yorumcularından Hande Sarıoğlu, "Resmen Gamze'yi kıskanan bir isim, evindeki doğal ama abartılı ve görgüsüz hallerini birbirine gönderdi. Biz de haber yapmak zorundayız" dedi.

Bilal Özcan ise Gamze Türkmen için "Görgüsüz" yorumunda bulundu.

Öte yandan Gamze Türkmen'den konuyla ilgili sert açıklama geldi. Açıklamada "Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir." denildi ve gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı açıklandı.

İŞTE GAMZE TÜRKMEN'İN AVUKATININ YAPTIĞI O AÇIKLAMA

Müvekkil Kadir Ezildi'nin nişanlısı, müvekkil Gamze Türkmen için yazılı ve görsel medyada yer alan haberler ve paylaşımlar sebebiyle ciddi bir psikolojik baskıya maruz kalmaktadır. Müvekkilim, kişisel ve özel hayatına yapılan bu müdahaleler sonucunda, dini değerleri ve mahremiyeti göz ardı edilerek kamuoyunun önünde haksız yere hedef haline getirilmiştir. Basında çıkan haberlerde, müvekkilimin tesettürlü bir kadın olmasına rağmen, kişisel rızası olmadan özel hayatına ait açık fotoğraflar izinsiz bir şekilde sızdırılmış ve yayımlanmıştır. 

Bu durum, hem müvekkilimin kişilik haklarını ihlal etmiş hem de kendisini manevi olarak derinden yaralamıştır. Müvekkilim Gamze Türkmen, herhangi bir ünlü ya da fenomen değildir. Buna rağmen, sırf nişanlısının tanınmış biri olması dolayısıyla, basın ve medya organları tarafından hedef gösterilmiş ve özel hayatı, hiçe sayılarak kamuoyunun önüne servis edilmiştir. Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir.

Bu kapsamda, gerekli yasal işlemler tarafımızca başlatılmış olup, müvekkilim Gamze Türkmen'in kişilik haklarını, mahremiyetini ve dini değerlerini hiçe sayan bu haksız girişimlere karşı gerekli tüm yasal işlemlerin başlatıldığını ve psikolojik şiddet uygulayarak bu görselleri paylaşan tüm kurum ve kuruluşlara yasal işlem başlatacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz. Gamze Türkmen Vekili Av. Gözde Özkurteller

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın