Yeni Günaydın
Geri

Yeşim Salkım’dan Hülya Avşar’a: 'Bize Ne?'

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Avşar'ın, Meryem Uzerli'ye yönelik o dönem çok konuşulan sözleri yeniden tartışıldı.
Yeşim Salkım’dan Hülya Avşar’a: 'Bize Ne?'
Haberler / Magazin
29 Eylül 2024 Pazar 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Avşar'ın, Meryem Uzerli'ye yönelik o dönem çok konuşulan sözleri yeniden tartışıldı. Salkım, "İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Bize ne?" derken, öte yandan eski eşi ve iş insanı Hakan Uzan ile ilgili de itirafta bulundu.

Hülya Avşar'ın programında oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelik "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" sorusu çok tartışılmış, Avşar bu sözleri nedeniyle eleştirilmişti. Bu kez Avşar'ın programına oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım konuk oldu. Meryem Uzerli'ye dair bu tartışma yeniden açılırken Saldım "Bana 'Sen niye evleniyorsun?' diyorsun. Evlenmeyene de 'Senle niye evlenmediler?'... Kız bunun bir ortası yok mu? İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin. Bize ne?" ifadelerini kullandı.

"ERKEKLER HAMİLE PARTNERİYLE EVLENİR, HELE MERYEM GİBİ BİRİ..."

Bu sözler üzerine Avşar "Gel bu konuya açıklık. getirelim. Bu kadar güzel bir kız. Son haliyle muhteşemdi, yakından gördüm. İki tane çocuk, ikisi de ayrı babalardan. Erkekler genelde hamile kalan partnerleriyle evlenirler. Hele ki Meryem gibi biriyle..." şeklinde açıklama yaptı. Salkım'dan ise "O onun tercihi değil mi Hülya, öyle düşün" cevabı geldi.

"MERYEM ÖZGÜRLÜĞÜNE ÇOK DÜŞKÜN BİR KADIN"

Avşar bu kez yaptığı açıklamada "Öyle değilmiş gibi göründü. Sanki o bunu başaramamış gibi göründü gözüme. Böyle bir dünya var. Ben de o soruyu o şekilde sormak ihtiyacı hissettim" ifadelerini kullandı.

Salkım ise Uzerli'ye dair görüşlerini şöyle paylaştı: "Onu sadece aldılar ve 'Erkekler seninle neden evlenmiyor' gibi dediler ya, bir tek o kısmını gördüm. Sonradan izleyince 'Böyle böyle söylemiş' dedim. Ben de hamileyken evlendim, sen de hamileyken evlendin. İnanılmaz şöhret bir kadındın. Şimdi Meryem'de şunu görüyorum. Diziyi de öyle bırakıp gitti. Çok özgürlüğüne düşkün bir kadın. Ani kararlar alabilen bir kadın. Türkiye'deki tabularla yurt dışında Avrupalıya baktığında farklı."

Avşar da "Bana az sallamadın. Vallahi salladın. Bugüne hazırmışım, seni nereden alıp nerelere getireceğim" şeklinde espri yaptı.

HAKAN UZAN İTİRAFI

Geçmişteki evlilikleri sorulan Salkım, ilk evliliği ve ardından Hakan Uzan ile yaptığı evlilik hakkında konuştu. Hakan Uzan'ın kendisine o dönemde söylediği sözleri anlatan Salkım şunları söyledi: "Geçmişi çok düşünmeye başladım. Oturup doktora gittim. Dedim ki 'Ben neden evlendim', şimdi ilk evliliğime baktığımda çok büyük bir aşk yaşamışım. 16 yaşında aşık olup Gizem'in babasına, o hayallerim... Ondan sonra Hakan Uzan ile evlendim. Diyorum ki evlenmesem de olurmuş... O bana 'Sen benimle evlenmesen daha şanslı olurdun, şu anda daha şanssız konumdasın' demişti."

"HAKAN UZAN İLE O DURUMDA HERKES EVLENİRDİ"

Avşar ise bu sözler üzerine "Benim dediğime geldin. Sen evlenmek istedin. Evlenmenin bir şey olduğunu zannettin" diye konuştu. Salkım'dan "Şöyle düşündüm ben. Bir senedir beraberiz, 'Evlenelim evlenelim' diyen bir adam var, 'Tamam evlenelim' diyorsun. Yaşım da 26..." yanıtı geldi. Avşar da "Hakan Uzan gibi Türkiye'nin en zengin adamı, kiloluydu ama olsun. Ben de severim yani, Hakan ile çok kısa bir görüşmemiz oldu. Tatlı insandı. O durumda valla herkes evlenirdi" şeklinde cevap verdi.

"SEVGİ ÇOK GÖRECELİ, ONU ANLIYORSUN"

Salkım bu sözler üzerine sevgi hakkındaki sorgulamalarını anlatarak şu ifadeleri kullandı: "Yani evet. 26 yaşındasın, o da 29 yaşında. Bakıyorsun ve çok göreceli ya, şimdi anlıyorsun onu. Aşk çok göreceli bir kavrammış. Sevgi... Dönüp dönüp Selvi Boylum Al Yazmalım izliyorum. Sevgi neydi? Sevgi emekti... Dönüyorum dolaşıyorum ve şimdi bu yaşa gelince onu seyrediyorsun. 54 yaşındayım, sevgi efendilik... Gerçekten öyle"

Avşar'dan ise "O efendilik kaybolunca sevgi de yüzsüzleşti" cevabı geldi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın